a

Ben jij DE trainer
die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een coach die een blijvende impact wil maken op iemands leven. De coach die het verschil maakt op het gebied van Body, Food en Mind waardoor de huidige levensstijl van de klant (Changer) verbeterd. Dit ga je doen middels onze Personal (Group) Training (PGT).

Wie zoeken wij?

Optimum Change is een ambitieus personal training bedrijf dat streeft naar hoge kwaliteitsstandaarden. 

Op dit moment zoeken wij vooral mensen die flexibel inzetbaar zijn en ervaring hebben met lesgeven en/of krachttraining. Het aantal uren is in overleg bespreekbaar. Daarnaast is een dienstverband in loondienst of ZZP bespreekbaar.

Wij zoeken iemand die commitment toont en een duidelijk doel voor ogen heeft. Een professional die nieuwe dingen wil leren. Iemand die gedreven is en open staat voor een ander. Iemand die respect toont en een teamspeler is. Iemand waarop we kunnen vertrouwen en bereid is dat stapje extra te zetten.

Vereisten zijn een goede basisopleiding zoals CIOS, HBO Sportkunde, Bewegingswetenschappen of soortgelijke opleidingen. Daarnaast zijn specifieke opleidingen zoals CHIVO een pré.

Daarnaast doorlopen al onze trainers een interne opleiding. Niet omdat wij de kwaliteit van andere opleidingen niet goed vinden, maar omdat wij graag alle kennis, vaardigheden en protocollen samen willen brengen. Zodat wij de Optimum Change kunnen bereiken bij onze Changers op onze manier.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jouw baan bij Optimum Change is voornamelijk in de ochtend en/of avond. Mensen sporten nu eenmaal wanneer ze vrij zijn. Dit houdt in dat de diensten niet standaard 9 tot 5 zijn. Iets wat onze eigen coaches eigenlijk als prettig ervaren.

Je komt te werken binnen onze beide locaties in Rosmalen. Beide zijn van de nieuwste apparatuur voorzien en hebben alle mogelijkheden om onze Changers te trainen.

Wanneer je arriveert op bestemming heb jij de regie in handen. Op de locatie ligt jouw tablet klaar waar je kunt zien welke Changers zich hebben ingeboekt voor jouw les. Je kiest een lekkere Optimum workout mix uit en zet voor hen de trainingsmaterialen klaar. Ondertussen komt langzaam iedereen binnenstromen. In elke les bevinden zich maximaal acht Changers waardoor jij van tevoren een persoonlijk praatje met ieder kunt houden. Zo ken je de hond van Bart en weet je dat William last heeft van zijn schouder.

Eigen verantwoordelijkheden

Je bent vrij om te beslissen welke uitdagende workout je kiest, waardoor het voor iedereen persoonlijk wordt. Tijdens de les verbeter je techniek en geef je de Changers opdracht over Food & Mind. Zo blijf iedereen op lange termijn gemotiveerd en bereikt successen.

Na de 60 minuten durende workout gaat iedereen voldaan naar huis en staan de volgende al te poppelen om bij jouw Personal (Group) Training te mogen sporten. Geen boze gezichten, jij maakt namelijk alleen maar fans. Naar vier lesuren sluit jij de locatie af en bent vrij om hier nog even te sporten. Moe, maar voldaan ga je naar huis en jouw sport werkdag zit erop.

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur vrijblijvend je CV, motivatiebrief en foto naar [email protected]