a

Over ons

Optimum (Group) Coaches inDen Bosch & Rosmalen

Bij Optimum Change in Rosmalen bieden wij als toonaangevende Optimum Coaches een unieke aanpak voor mannen en vrouwen die hun levenskwaliteit willen verbeteren. Of je nu energieker wilt zijn, er beter uit wilt zien of van pijnklachten af wil komen, onze Optimum Coaches in omgeving Den Bosch en Rosmalen staan voor je klaar. Onze missie is om jou weer lekker in je vel te laten zitten!

Onze coaches

Eén team, één taak!

Ons team van Optimum Coaches in Den Bosch en Rosmalen vormt de kern van Optimum Change. Deze super gemotiveerde coaches zetten zich in voor zowel training- als voedings- en gedragsbegeleiding. Zowel voor als achter de schermen werken ze aan jouw ‘Optimum Change’. Wil jij begeleid worden door een van deze toppers? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan.

Roberto

Roberto is oprecht betrokken bij andermans gezondheid. Houd jij van een persoonlijke aanpak waarbij er altijd ruimte is voor een praatje waarin jij centraal staat? Schrijf je dan vooral in bij een een training van Roberto.

Coen

Coen houdt van gezelligheid en plezier, is creatief en vindt flink rammen erg belangrijk. Vind jij het leuk om een flinke workout te eindigen met een leuk spelletje? Laat je verrassen en schrijf je in bij een training van Coen.

Lars

Lars houdt van uitdaging en ziet hard werken als een kernwaarde in zijn training. Wil jij uitgedaagd worden, ben jij niet bang om hard te werken en kan jij dat extra zetje in je training wel gebruiken? Schrijf je dan in bij een training van Lars

Gijs

Gijs is enorm toegankelijk, positief en stelt je direct op je gemak, waardoor jij in je training stap voor stap toewerkt naar jouw persoonlijke doelen. 

Mats

Mats houdt van uitdaging en maakt er een sport van om jou iedere training progressie te laten maken. Wil jij elke training vooruitgaan en jezelf steeds weer opnieuw te blijven prikkelen? Doe dan mee met een training van Mats.

Pauline

Pauline vindt het gevoel van vrijheid en ruimte voor reflectie op alles wat er in haar leven afspeelt erg belangrijk. Een ervaring die ze jouw in haar training ook graag mee wil geven. Boek daarom een training bij Pauline.

Nienke

Nienke houdt van spelletjes. Sporten moet namelijk leuk zijn. Ben jij competitief ingesteld en kun jij een beetje tegen je verlies? Ga dan de strijd aan en meld je aan voor een training van Nienke.

Summer

Summer is echt het type allround! Haar trainingen hebben structuur en zijn tegelijkertijd gevarieerd. Houd jij van afwisseling en wil je jouw algemene fitheid verbeteren? Dan is een training van Summer de juiste keuze.

Judith

Judith houdt van een gezellige babbel, maar houdt ook van aanpakken. Haar trainingen staan bekend als pittige trainingen. Houd jij van lekker ouwehoeren, maar wil jij wel met een voldaan gevoel naar huis? Meld je dan aan voor een training van Judith.

Bart

Bart is de oefeningenencyclopedie van Optimum Change. Wil jij uitgedaagd blijven en ben je op zoek naar steeds weer nieuwe oefeningen? Dan moet je echt een training bij Bart gaan bezoeken.

Mike

Mike biedt graag een luisterend oor, wil je uitdagen om de beste versie van jezelf te worden, maar houdt ook af en toe ook van een lolletje en slappe klets. Wil jij een uurtje gas geven, maar ben je ook in voor een geintje? Ga dan voor een training bij Mike.

Dennis

Mijn naam is Dennis van Meurs en ik ben iemand die het schijnbaar leuk vindt om overal een wedstrijdje of spelletje van te maken. Voor zowat elke bal- of racketsport kun je mij ‘s nachts wakker bellen.

Joeri

Joeri wil graag samen doorpakken en daarom ga jij tijdens de PGT van Joeri vaak in duo’s aan de slag. Ben jij een echte teamplayer? Dan is een training bij Joeri echt iets voor jou!

Harm

Harm vindt functioneel trainen belangrijk en zijn trainingen bevatten daarom vaak oefeningen gericht op het verbeteren van coördinatie en balans. 

Lieke

Ik ben Lieke de Veer- Maas en ik verricht administratieve werkzaamheden voor Optimum Change. Tijdens mijn studie (PABO) heb ik gewerkt in een sportschool en ook na het behalen van mijn diploma ben ik dit blijven doen…

Wilbert

Mijn naam is Wilbert de Veer. Al mijn hele leven staat in het teken van sporten (voetbal, tennis, turnen, fitness, triathlon) en ben al meer dan tien jaar actief bezig met sport en gezondheid.

Esmee

Esmee is een echte doorpakker. Met haar jarenlange ervaring is het iedere training een verrassing welke workout je nu weer voorgeschoteld krijgt. Hierbij is altijd de garantie: ontzettend goed en lekker pittig.

Lars

Lars gaat graag de diepte in op Body, Food en Mind, maar weet ook wanneer hij moet uitzoomen om het grote plaatje te bekijken. 

Jeff

Jeff is erg empathisch, heeft een behoorlijke kennis van blessures en houdt van de combinatie tussen (zware) krachttraining en boksen/kickboksen. 

Personal trainer?

Zie jij jezelf als toekomstige Optimum Coach? Bekijk onze vacatures en wie weet word jij wel onderdeel van ons mooie team!

Persoonlijke begeleiding

Optimale resultaten kunnen alleen bereikt worden als wij samenwerken aan regelmatige training (Body), een verantwoord eetpatroon (Food) en de juiste motivatie (Mind). Hierbij helpen wij jou met persoonlijke begeleiding. Ieder individu is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Samen bereiken wij de gestelde doelen en veranderen jouw leven! 

Doelen bereiken op korte en lange termijn

Samen met je personal trainer stellen we een persoonlijk schema op. Wij geloven niet in standaard eetschema’s. We zorgen voor een plan op maat dat past bij jouw doelstellingen (en leven). Onze trainers in Den Bosch en Rosmalen helpen je niet alleen met training en voeding, maar bieden ook leefstijlcoaching. We richten ons op het totaalplaatje, van voeding tot slaap en stressmanagement. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn.

Optimum Coach zit met Changer tijdens Check-Up

Jij bent niet de enige die bepaald te stoppen

Samen gaan we voor het bereiken van jouw gestelde doel. We verwachten helemaal niet van je dat je jouw leven compleet op z’n kop zet en alles laat om je doel te behalen. Jij hebt ook een leven en dat begrijpen we. Maar wat we willen voorkomen is een klant die zegt: “ik betaal en zorg jij maar dat ik m’n doel haal” zonder hier iets voor te willen doen.

Jij bent de regisseur van jouw reis richting jouw doel. Je coach gaat je hierbij vol commitment helpen en ondersteunen, maar JIJ bent degene die het zal moeten doen. Wanneer wij merken dat dit niet gaat lukken, stoppen wij je pakket. Niet omdat dit stoer klinkt, maar omdat wij het onze missie vinden om jou te helpen lekkerder in je vel te laten zitten. Lukt dit niet? Dan heeft onze samenwerking ook geen zin.

Laat ons super gemotiveerde team jou helpen je doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 2500 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van de gemeente Den Bosch én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.