a

Personal Training in Rosmalen geeft je energie

Trainen bij de leukste sportschool van Rosmalen

‘Waarom is doorzetten zo moeilijk? Drie keer per week trainen moet toch wel lukken?’ Deze demotiverende gedachten helpen niet mee. De waarheid is: je bent écht moe. Je hoofd zit vol en je lijf is uitgeput. Voor sporten heb je simpelweg geen energie. Je probeert het wel, maar de motivatie vasthouden is lastig. Waarom doorgaan met iets dat je niet leuk vindt?

Wil je fitter worden? Geloof het of niet: sporten is dé manier om meer energie te krijgen. Maar om dat te bereiken, moet je sporten eerst leuk maken. Hoe langer je volhoudt, hoe leuker en makkelijker het wordt. Een sportmaatje kan je daarbij helpen. Waar vind je die gemotiveerde sportieveling? En hoe houd je een trainingsschema vol als je niet op vaste tijdstippen kan sporten?

Plan je kennismaking

Vul nu jouw persoonlijke gegevens in en je kunt direct jouw Optimum Kennismaking inplannen, succes!

Wat krijg je allemaal?

 • Onbeperkt trainen
 • Persoonlijke trainer
 • Gebruik van food-app
 • Gebruik van Lijfstijl-app
 • Voortgangsregistraties
 • Toegang tot onze sportschool in Rosmalen

Wat doen we wel?

 • Persoonlijk advies
 • Leren hoe je veilig en effectief beweegt
 • Je voorzien van handvatten om succes te boeken op de lange termijn
 • Je verzekeren dat je het meest haalt uit elke trainingssessie
 • Voortgangsregistraties

Wat doen we niet?

 • Geen standaard trainingsschema's
 • Geen afbeul-sessies met op lange termijn blessures
 • Niet behandeld worden als nummertje
 • Geen rare diëten
 • Niet die standaard fitness in Rosmalen zoals je dit kent

Persoonlijk en voor jouw lichaam

Voordat je van start gaat met jouw personal training traject, bekijken we eerst hoe je beweegt. Dit doen we door met jouw persoonlijke trainer een beginsituatie vast te stellen. Hieruit bepalen we waar we als eerste aandacht aan moeten besteden in het trainingsschema. Zo zorgen we ervoor dat je beter gaat bewegen.

Op maat gemaakt voedingsplan

Binnen ons traject werk je samen met je persoonlijke trainer aan een voedingsplan op maat. Geen kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies, daarnaast leren we je alle voedingsprincipes en geven we je handvatten om resultaat te boeken. Of je nu wil afvallen of juist meer in shape wil komen. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn. 

Personal training voor een gezonde levensstijl

Onze personal trainers zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van personal training. Naast begeleiding op het gebied van training en voeding richten we ons ook op leefstijlcoaching. We bekijken het gehele plaatje, zo leren we je bijvoorbeeld stress, slaap en andere leefstijlfactoren die je lichaam beïnvloeden, beter te begrijpen en aan te passen. Wanneer jij Body, Food & Mind onder controle hebt, haal je het beste resultaat uit jezelf.

Optimum Coach zit met Changer tijdens Check-Up

'Slapende' leden kennen we niet

Samen gaan we voor het bereiken van jouw gestelde doel. We verwachten helemaal niet van je dat je jouw leven compleet op z’n kop zet en alles laat om je doel te behalen. Jij hebt ook een leven en dat begrijpen we. Maar wat we willen voorkomen is een klant die zegt: “ik betaal en zorg jij maar dat ik m’n doel haal” zonder hier iets voor te willen doen.

Jij bent de regisseur van jouw reis richting jouw doel. Je coach gaat je hierbij vol commitment helpen en ondersteunen, maar JIJ bent degene die het zal moeten doen. Wanneer wij merken dat dit niet gaat lukken, stoppen wij je pakket. Niet omdat dit stoer klinkt, maar omdat wij het onze missie vinden om jou te helpen lekkerder in je vel te laten zitten. Lukt dit niet? Dan heeft onze samenwerking ook geen zin.

Optimum Coach zit met Changer tijdens Check-Up

Succesverhalen van onze sporters

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke,
effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel?

Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer in Rosmalen ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

Laat onze personal trainers in Rosmalen jou helpen je doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 2500 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van Rosmalen én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.