a

Effectief afvallen met een personal trainer

Met persoonlijke begeleiding lukt het jewel om af te vallen

Stel: je haalt je lievelingsbroek uit de kast. Je zit lekker in je vel op deze prachtige dag. Helaas komt daar snel verandering in…

De broek aan krijgen kost veel moeite. Ging die knoop altijd al zo lastig dicht? Goed, je past hem nog, maar comfortabel is het niet. Eenmaal voor de spiegel zie je dat je buik slap over je broek hangt. Je bent totaal niet tevreden met je lichaam. Mogen er misschien een aantal kilootjes af.

Komt het bovenstaande je bekend voor? Kies voor jezelf! Zelfs na eindeloze dieetpogingen mag je niet opgeven. Dit is jouw lijf en jouw leven. Zorg dat je er het beste van maakt.

Met een personal coach lukt het je wél om af te vallen en fitter te worden. Niet door je uit te hongeren, maar op een verantwoorde manier. Als je nabij Den Bosch of Rosmalen woont, helpen wij je graag!

Plan je kennismaking

Vul nu jouw persoonlijke gegevens in en je kunt direct jouw Optimum Kennismaking inplannen, succes!

Afvallen en sporten met een personal coach

Strijd je al een tijd tegen de kilo’s, maar vind je niets wat werkt? Je bent niet de enige. Dat kan verwarrend zijn. Het internet staat bomvol theorieën en afvalmethoden. Zo zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Geef de moed niet op. Hoe kan je wél afvallen?

Met persoonlijke begeleiding kun je afvallen en fitter worden tegelijk. Een personal trainer ondersteunt je bij dit doel. Samen met Optimum Change richt jij je nieuwe levensstijl in. Er moet iets gebeuren: zo kan ook jij energiek en onbezorgd in badkleding over het strand lopen.

De uitdaging van afvallen en dieten

Natuurlijk wil je beter in je vel zitten. Als je daarvoor moet afvallen, wil je daar best wat voor doen.
Maar wat is de juiste aanpak en hoe begin je? Wat moet je doen als het telkens niet lukt?
Afvallen kan overweldigend zijn.
Mocht je dit herkennen, dan komen de punten hieronder je waarschijnlijk ook bekend voor.

Je wil bourgondisch
blijven

Heerlijk toch, dat lekkere eten? Jij geniet van het leven. Dat gaat nu eenmaal niet samen met leven op sla en water. Zelfs al eet je niet gigantisch veel, als het lekker is neem je graag een portie extra. Je weet dat je gezonder moet leven, maar je prioriteiten liggen anders.

Uitstellen
is afstellen

Je hebt het druk, je bent moe en eigenlijk heb je gewoon geen zin. Weet je wat: je begint maandag wel. Op maandag loopt het toch wat anders. De eerste dag na het weekend was zwaar. Even ontspannen dus, denk je. Voor je het weet ben je twee weken later nog niet gestart. Wat jij nodig hebt, is een stok achter de deur. 

Wanhopig leg je het
naast je neer

Je wil al lange tijd wat afvallen, maar het lukt je niet. Je hebt al zoveel geprobeerd. Ik kan het toch niet, denk je misschien. Na een hoop mislukte pogingen ben je de motivatie verloren. Waarom opnieuw de strijd tegen de kilo’s aangaan, als ze er toch weer aan vliegen?

Het is oké als jij je hierin herkent. Je bent zeker niet de enige! Maar niet getreurd: ook jij kan je doelen bereiken.
Wat je nodig hebt, is een 
personal trainer die je helpt bij het afvallen.

Afvallen met een personal trainer; meer dan een persoonlijk trainingsschema

Bij Optimum Change werken we met persoonlijke trainingsprogramma’s. Jouw personal trainer is je stok achter de deur. Samen bekijk je jouw voedingspatroon. Niet om een onmogelijk dieet op te stellen: we maken een eetschema die jij de rest van je leven vol kunt houden. 

Ook bespreken we slaap, stress en regelmaat. Zo boek je niet alleen resultaat, maar behoud je het ook. Het is daarom essentieel om dit via de Optimum Check-ups te blijven monitoren. De coaches binnen Optimum Change zoeken altijd een formule die voor jou als persoon werkt. Je krijgt vertrouwen in je lichaam en werkt aan je doelstelling(en).

Je doelen halen en vol zelfvertrouwen voor de spiegel staan?

Een dagje naar het strand? Dat is straks geen probleem meer.
Sterker nog: je kijkt met plezier naar jezelf in de spiegel.
Door het trainen wordt je sterker en fitter.
Dat voel je door heel je lijf.
Die favoriete broek kan je gewoon weer aan!
Mocht het je doel zijn, dan koop je zelfs een maatje kleiner.

Ook afvallen met een personal trainer?

Wil je samen een plan opstellen om jouw overtollige kilo’s te verliezen? Klik op de link hieronder om een afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Wij helpen je graag verder!