a

Personal Group Training rooster

 

Op sommige tijdstippen zijn er twee trainingen tegelijk, dus hier zie je in het rooster dan ook twee verschillende blokken staan. De trainingen duren allemaal één volledig uur.

Personal Group Training – FTTR (groen)

Toegankelijk voor iedereen. De training bestaat uit een combinatie van kracht en conditie waarbij je gehele lichaam geprikkeld wordt.

Personal Group Training – STRKR (goud)

Deze trainingen zijn meer gericht op kracht. Toegankelijk voor iedereen die de basistechnieken onder de knie heeft en meer de focus wil leggen op spieropbouw.

Personal Group Training – Light (grijs)

Dit is een lichtere variant. Dit is vooral voor mensen die nieuw zijn of (nog) niet veel belast kunnen worden door bijvoorbeeld blessures of andere gezondheidsredenen. Het tempo ligt wat lager en er wordt extra aandacht besteed aan het aanleren van technieken.

 

 

Zin in een uitdagende training? Klik dan op de button voor het aanvragen van een proefles. Zo kun je proberen of Optimum Change bij jouw behoefte past!

Ben je al een Changer en dus lid bij ons? Boek dan een Personal Group Training (PGT) in via onze LIJFSTIJL app. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je zo’n PGT in kunt boeken.