a

Opleidingen

  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  • Bachelor Psychologie
  • Master Gezondheidspsychologie (nog bezig)
  • Runningtherapie

Pauline

Pauline vindt het gevoel van vrijheid en ruimte voor reflectie op alles wat er in haar leven afspeelt erg belangrijk. Een ervaring die ik jou straks ook hoop mee te geven!

”Sommige Changers kennen me misschien al: mijn naam is Pauline en ik sport zelf sinds 2,5 jaar bij Optimum Change. In het dagelijks leven werk ik voornamelijk als trainer en coach voor jeugdzorgprofessionals. Ook ben ik bezig met de masteropleiding Gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit. Daarmee ben ik een switch aan het maken van de jeugdhulpverlening naar het coachen van mensen op het gebied van (mentale) gezondheid en leefstijl.

Sport is van jongs af aan een belangrijke pijler in mijn leven geweest: hoofdzakelijk (wedstrijd)zwemmen, maar ook fitness, paardrijden, tennis, klimmen, duiken en hardlopen. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te helpen!