a

Opleidingen

  • Social Work
  •  Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (MBO)

Nienke

Nienke houdt van spelletjes. Sporten moet namelijk leuk zijn. Ben jij competitief ingesteld en kun jij een beetje tegen je verlies? Ga dan de strijd aan en meld je aan voor een training van Nienke.

”Mijn naam is Nienke en ik ben woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben een sociaal dier die zich graag onder de mensen bevindt. Naast dat ik werkzaam ben bij Optimum Change maak ik ook mijn uren in de gehandicaptenzorg bij de organisatie Kentalis.

Wat ik het leukste vind aan dit werk is dat ik mensen kan helpen om hun doelen te bereiken. Ik hou van nieuwe uitdagingen en hier probeer ik het beste uit te halen. Door mijn eerdere baantjes, in onder andere de zorg, heb ik mijn kennis en empatisch vermogen vergroot waardoor ik mij gemakkelijk in kan leven in verschillende situaties.

Al voor een langere tijd ben ik bezig met gezonde voeding en sport. Thuis heb ik dan ook een eigen sportkamer waar ik dagelijks te vinden ben om mijn trainingen te doen. Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker te boksen of met mooi weer buiten te skeeleren. Ik ben zelf begonnen met Personal Bodyplan. Hierin heb ik veel geleerd over voeding en verschillende trainingen, wat er nu voor gezorgd heeft dat ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb.

Vanaf het moment dat ik bewuster om ga met mijn voeding en nog meer sport, voel ik me een stuk fitter en gezonder. Het geeft mij een voldaan gevoel om deze ervaringen met anderen te delen en ze op deze manier te motiveren. Dit zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!”