a

Opleidingen

  • PABO

Lieke

Chantal houdt van gezelligheid in haar training en is altijd in voor een grapje. Er wordt hard getraind, maar er mag ook gelachen worden. Is de combinatie tussen gezelligheid en hard trainen iets voor jou? Schrijf je dan in bij een training van Chantal.

”Mijn naam is Chantal Dollevoet. Ik ben altijd erg actief met sport, zoals turnen, skiën, voetballen en tennissen. Al snel volgde het helpen in de sport zoals het geven van turntrainingen, ski- en voetbaltrainingen, waarbij ik merkte dat ik het fijn vond om mensen iets te laten bereiken. Hier heb ik uiteindelijk ook mijn studiekeuze op afgestemd. Ik ben begonnen op het CIOS waar sport en sportleider centraal staat. Hier is mijn interesse naar gezondheid gegroeid en heb de keuze gemaakt om Sportkunde, Sports & Wellness te studeren. Hier had ik mijn passie gevonden; sport, voeding en leefstijl/gezondheid!

Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan met betrekking tot gezondheid en (mogelijke) beperkingen. Zo heb ik kennis en ervaring op gedaan in een fysiotherapiepraktijk, maar ook de mentale gesteldheid van de mensen in bijvoorbeeld een revalidatiecentrum.

Optimum Change is dan een mooie aansluiting waar sport, voeding en gezondheid samen komen. Ik help je dan ook graag om samen jouw doel te bereiken!”