a

Opleidingen

  • Fontys Sporthogeschool, Bachelor of Sports & Welness
  • CHIVO Functional Coachen

Lars

Lars gaat graag de diepte in op Body, Food en Mind, maar weet ook wanneer hij moet uitzoomen om het grote plaatje te bekijken. Tijdens gesprekken zal er een juiste balans zijn tussen plezier en betere resultaten. Zie jij dit wel zitten? Meld je dan aan voor een training bij Lars.

”Mijn naam in Lars Wouters. Waar krijg ik energie van? Progressie boeken!

Al vanaf jongs af aan ben ik een gedreven sporter en heb zeer uiteenlopende passie voor verschillende sportdisciplines. Hier kwam in 2008 fitness bij. Vanaf 2010 was ik werkzaam als fitnesstrainer en dit beviel me zo goed dat ik van de opleiding ‘’Financieel Management’’ geswitched ben naar de Fontys Sporthogeschool en me ben gaan ontwikkelen als Personal Trainer.

Tijdens mijn lessen zal je mij ervaren als een gemotiveerde en enthousiaste trainer. Daarnaast is mijn aandacht volledig bij jou en zal ik tijdig signalen opvangen. Mijn lessen staan in het teken van jouw persoonlijk doel, maar het stukje plezier zal zeker niet ontbreken want Personal Training moet tenslotte leuk blijven!

Gaan wij samen de uitdaging aan?”