a

Opleidingen

  • Recreatie en Toerisme
  • Opleiding zwemonderwijs
  • Fitnesstrainer A
  • Gewichtsconsulente start2move
  • Cursussen bootcamptrainer, PT trainingen en spinningonderwijs
  • Opleiding gewichtsconsulent (aangesloten bij BGN)
  • Connexus fitness Matrix (circuit trainer)

Judith

Judith houdt van een gezellige babbel, maar houdt ook van aanpakken. Haar trainingen staan bekend als pittige trainingen. Houd jij van lekker ouwehoeren, maar wil jij wel met een voldaan gevoel naar huis? Meld je dan aan voor een training van Judith.

”Mijn naam is Judith Orth. Ik woon in hartje centrum van Den Bosch waar ik met plezier van het bourgondische leven geniet in combinatie met het gezonde sportieve leven.

Van jongs af aan ben ik al een actief persoontje en ging altijd wel graag uitdagingen aan, zoals meerdere keren het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse, de Dodentocht van 100 km, het lopen van de Roparun van Parijs naar Rotterdam in teamverband, meerdere hardloopevenementen zoals marathons en een paar keer een halve triatlon.

Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt met verschillende doelgroepen van mensen, van kinderen tot ouderen. Hier krijg ik energie van en ben echt een mensen mens.

Ik ben begonnen bij Sportiom in het zwemonderwijs, waar ik uiteindelijk daar ook de uitbreiding heb gemaakt met het geven van aquasportief lessen, spinninglessen en de fitnessbegeleiding.

De passie voor de fitnessbranche groeide bij mij waardoor ik de keuze heb gemaakt me meer daarop te focussen. Ik ben toen overgestapt naar een andere fitnessclub waar ik me meer ben gaan ontwikkelen, naast de bootcamplessen die ik buiten erbij deed.

Daarnaast heb ik de opleiding als gewichtsconsulente gevolgd die ik met succes heb afgerond.

Ik vind gezondheid een belangrijk punt in het leven en draag graag een steentje bij om een ander hierin te sturen en te begeleiden.

Aangezien ik nu de combinatie maak in begeleiding als coach in beweging (Body) en voeding (Food), zal ik bij Optimum Change veel meer op mijn plek zijn.

Ik help jullie graag bij de nieuwe levensstijl veranderingen en uitdagingen. Ik kijk er enorm naar uit jullie te leren kennen zowel tijdens de PGT trainingen als de regulier personal trainingen.”