a

Opleidingen

  • Hogeschool Arnhem Nijmegen, Sportkunde
  • Chivo, Functioneel Coachen

Joeri

Joeri wil graag samen doorpakken en daarom ga jij tijdens de PGT van Joeri vaak in duo’s aan de slag. Ben jij een echte teamplayer? Dan is een training bij Joeri echt iets voor jou.

”Mijn naam is Joeri de leeuw. Ik ben vanaf jongs af aan al aan het sporten en sinds een jaartje of 7 serieus bezig in de gym. De reden dat ik daar verzeild raakte kwamen door klachten in mijn onderrug die na tig bezoeken aan therapeuten en zelfs een ziekenhuis maar bleven vervelen. Nadat een trainer mij de juiste manier van bewegen, door middel van krachtoefeningen, leerde werd ik al snel sterker en waren de klachten in mijn onderrug als sneeuw voor de zon verdwenen, om nooit meer terug te komen.

Sinds die tijd heb ik een passie voor het aansterken van het lichaam, in welke vorm dan ook. Tijdens mijn opleiding Sportkunde ben ik me verder gaan verdiepen in vakken als coaching en leefstijl en tijdens mijn minor sportvoeding ben ik mezelf gaan verdiepen in wat we hier de pijler Food noemen.

Ik breng graag mijn passie voor een gezonde leefstijl over op jou, zodat ook jij kan gaan beleven wat dit op zowel fysiek als mentaal vlak met je kan doen!”