a

Opleidingen

  • Fontys Sporthogeschool; Sports & Welness
  • HAN Sport & Performance Enhancement
  • CHIVO Personal Trainer Pro/ Vitaliteitscoach
  • DISC gecertificeerd coach

Jeff

Jeff is erg empathisch, heeft een behoorlijke kennis van blessures en houdt van de combinatie tussen (zware) krachttraining en boksen/kickboksen. Wil jij aan het einde van je training nog even alles van je afslaan? Kies dan voor een training van Jeff.

”Mijn naam is Jeff van Meurs. Ik ben al sinds mijn zestiende actief in de fitnesswereld. Sporten zat er vanaf jongs af aan al in. Als kleine jongen wilde ik een carrière tot profvoetballer of BMX’er, om er toch achter te komen dat dit toch niet voor mij was weggelegd. Na deze sporten ben ik begonnen met fitnessen.

Eerst ging ik fitnessen om wat ‘gespierder’ te worden. Door de lichamelijke veranderingen en het behalen van persoonlijke doelen was ik steeds vaker in de sportschool te vinden. Ik had mijn passie gevonden en startte met de HBO bachelor Sports & Wellness aan de Fontys Sporthogeschool. Tijdens mijn opleiding werkte ik al als fitnesstrainer zodat ik direct de geleerde theorie ‘bewegingsanalyse, training & voeding’ en blessurepreventie in de praktijk kon toepassen. Na mijn HBO-opleiding was ik nog niet klaar en ben ik de volledige opleiding tot vitaliteitscoach gaan volgen.

Inmiddels ben ik nu geruime tijd werkzaam als personal trainer bij Optimum Change. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen onze Health Academy.”