a

Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Optimum Kickstart

Ga ook strak, fit en vol zelfvertrouwen je nieuwe leefstijl tegemoet!

Jouw persoonlijke doelen halen met onze Kickstart

Ongeveer 80% van de Nederlanders heeft al van alles geprobeerd, maar behaald geen resultaat. Laat staan dat ze dit vasthouden. Zitten dagenlang achter elkaar voor werk.. Gaan met geluk maar eens in de maand naar de sportschool en vinden sporten helemaal niet leuk.. Zien de kilo’s eraan vliegen, in plaats van eraf..

Breng hier vandaag nog verandering in!
Bij het Optimum Kickstart programma gaan we aan de slag met gezond eten. Ook bewegen hoort erbij en dat gaan we dan ook zeker doen! Verder zijn er ook genoeg mogelijkheden om te sporten met een drukke baan én een druk gezin. Zelfs met de meeste blessures kan je gewoon komen sporten. Wij gaan je helpen om te starten!

Ben je er klaar voor? Start direct en meld jezelf vandaag nog aan! Je voelt je fitter dan ooit. Ervaart meer plezier in sport en kijkt meer tevreden in de spiegel. Met Optimum Kickstart leggen we de basis voor het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Hoe realiseren wij dit?

 • Wij creëren een stok achter deur zodat je gemotiveerd blijft.
 • Zorgen voor gevarieerde trainingen op ieder zijn niveau.
 • Je kan bij ons altijd flexibel inboeken en zo vaak als je maar wilt.
 • Je krijgt een persoonlijk plan om resultaat te halen én vol te houden.
 • Je kan gebruik maken van 1 op 1 coaching sessies.
 • Je voelt je fitter dan ooit.
 • Ervaart meer plezier in sport en kijkt meer tevreden in de spiegel.

Daarom is het nu tijd voor Kickstart!

10

jaar ervaring

 

21

Optimum Coaches

2500+

mensen geholpen

43.150+

trainingen gegeven

Training

Je kan en mag onbeperkt gebruikmaken van onze Personal Group Trainingen. Tijdens deze trainingen werk je in groepjes van maximaal 8 personen aan jouw doel. Uiteraard kan je flexibel inboeken in jouw eigen drukke agenda. De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen op ieder niveau aan zijn/haar doel kan werken. Onze trainers geven jou verschillende opties qua oefeningen zodat jij optimaal kan werken aan jouw Kickstart!

Je leert niet alleen wat je moet doen maar ook waarom je het moet doen, hierdoor heb jij kennis voor het leven die je later kan toepassen.

Voeding

Trainen is niet het enige als het aankomt op het creëren van een strak lichaam, jouw voeding is meestal het ondergeschoven kindje.

In dit programma houden we rekening met jouw levensstijl. Tijdens de eerste kickoff sessie maken we in groepsverband jouw voedingsprogramma. We stellen de balans op tussen de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten. Je krijgt inzicht in wat wel en niet goed is om te eten en wordt hier ook meer bewust van. Daarnaast krijg je direct toepasbare tips om direct aan de slag te kunnen gaan. Makkelijk zal het niet worden we kunnen er wel alles aan doen om het zo haalbaar mogelijk te maken.

Verwachting

Dit programma is niet voor mensen die op zoek zijn naar kant-en-klare voedingsschema’s en 1x per week willen bewegen om zo resultaat te boeken.

Voeding is een belangrijke factor binnen dit programma, maar daarnaast adviseren we ook om minimaal 2 tot 3 keer per week te trainen voor het beste resultaat.

Tijdens dit programma kun je altijd de balans opmaken, eventueel bij stellen of aanpassen in dien nodig. Daarna werken we samen door aan jouw persoonlijke doelstellingen die betrekking hebben op jouw normale leven.

Wat krijg je allemaal

 • Het trainingsprotocol
 • Het voedingsprogramma
 • Kennisworkshops
 • Trainen in groepsverband met een Personal Trainer
 • Toegang tot de LIJFSTIJL app
 • Persoonlijk 1-op-1 contact met een Personal Trainer

Wat doen we wel

 • In groepsverband werken aan je gezondheid
 • 1 op 1 coaching sessies
 • Maximale kennisdeling voor de rest van je leven
 • Inspirerende lezingen over voeding, trainen en wilskracht
 • Trainen en eten volgens het Kickstart protocol

Wat doen we niet

 • Koolhydraatvrij arm eten of een hongergevoel creëren
 • Eindeloos durende cardio sessies
 • Over persoonlijke trainingsgrenzen gaan

Jouw investering

100% commitment en € 195 per maand

Fitter worden doen we samen!

Je belemmerd voelen om te gaan sporten is nergens voor nodig.
Bij Optimum Kickstart helpen we jou op weg.
We leren je wat je écht nodig hebt om jouw fitnessdoelen te behalen.
Spoiler: urenlang joggen en leven op een krop sla horen daar niet bij.
Wat dan wel?

We gaan samen aan de slag met fanatiek sporten
en het creëren van bewustwording op het gebied van voeding
om je gezonde levensstijl op gang te helpen.
Het Optimum Kickstart programma ziet er als volgt uit:

 • Optimum Kickstart programma

Starten doen we positief en vol motivatie. Eindelijk gaan we beginnen! Tijdens het Optimum Kickstart programma leggen we alles tot in detail uit. Je leert de trainers kennen en we bespreken jouw doelen. Waar doe je het voor? Wat wil je bereiken? Na de start ben je ongetwijfeld gemotiveerder dan ooit. Wij kunnen ook niet wachten tot je nog zelfverzekerd(er) de deur uitloopt.

 • Voedingsplan samenstellen

Op basis van je doelen, stellen we een voedingsplan samen. We noemen dit geen dieet, maar een leuke en houdbare leefstijl verandering. Alleen door slechte gewoontes permanent uit te bannen, ga je écht fitter worden. Je zal versteld staan hoe lekker gezond eten kan zijn.

 • Optimum Kickstart beginmeting

Na de beginmeting, kan je écht starten. Als je niet tevreden bent over je lijf, is zo’n meting misschien confronterend. Maar geen paniek: iedereen moet ergens beginnen. Wat voor vorm je ook hebt, jij mag er zijn! En na het Optimum Kickstart programma kijk ook jij met trots in de spiegel.

 • Unieke coaching sessies

Wie ben jij? Waarom wil je fitter worden en wat zijn je belemmeringen? Ieder heeft een uniek verhaal, jij dus ook. Tijdens een 1 op 1 coaching sessie van 30 minuten begeleiden we jou optimaal richting je doelen.
Zowel fysiek, als mentaal.

 • Onbeperkte deelname aan PGT

De volgende stap is trainen! Binnen Optimum Kickstart doe je onbeperkt mee met de Personal Group trainingen. Personal Group Trainingen, of Small Group Trainingen, zijn fitnesslessen in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Dat is niet alleen superleuk; jullie houden elkaar ook scherp en motiveren elkaar iedere training weer.

 • Progressie in de LIJFSTIJL app

Er is slechts één vorm van motivatie die écht altijd werkt: het zien van resultaat. Die broek die eindelijk weer dicht kan, niet meer hijgen als je de trap op loopt en minder moe zijn aan het eind van de dag. De kleinste progressie zie je al binnen enkele weken. Dat doe je door dagelijks je vooruitgang bij te houden in de LIJFSTIJL app.

 • Tips en tricks voor extra motivatie

Slank in bikini of strak in je zwembroek? Wat je doel ook is, aan de tips en tricks in onze exclusieve kennisbank heeft iedereen iets. Zelfs als je geen beginner meer bent, geeft dit je inspiratie en motivatie om door te zetten.

 • Optimum Kickstart eindmeting

Ten slotte volgt het leukste deel van ons programma: de eindmeting. Hier ga je het resultaat zien! En nog leuker: als je de Kickstart tot een succes maakt, is deze eindmeting niet je eindpunt. Het is slechts je eerste mijlpaal en het begin van jouw gezondere leven en de start van je nieuwe uitdaging!

Garantie op plezier én resultaat: nu voor maar € 45,- per week!