a

Bereik ook je doel, net als Wim

”Mijn grootste doel was om fitter te worden in combinatie met afvallen. Hierbij had ik een grote eis: het moet wel leuk zijn en blijven!”

Het leukst aan het werken met Optimum Change vind ik de 1 op 1 begeleiding.

“De reden dat ik contact heb opgenomen met Optimum Change
is dat ik graag aan mijn gezondheid wilde werken”

Ik was al lid van een sportschool, maar het kwam er niet altijd van om te gaan. Er waren altijd wel redenen waarom ik niet hoefde te gaan en daarom haalde ik mijn doel om wekelijks naar deze sportschool te gaan niet.

Ik heb een eigen onderneming met een drukke agenda die zeer flexibel ingevuld moet kunnen worden. Ik was al lid van een sportschool, maar het kwam er niet altijd van om te gaan. Er waren altijd wel redenen waarom ik niet hoefde te gaan en daarom haalde ik mijn doel om wekelijks naar deze sportschool te gaan niet. Bij Optimum Change heb je toch een ‘stok achter de deur’, op een heel positieve manier.

De reden dat ik contact heb opgenomen met Optimum Change is dat ik graag aan mijn gezondheid wilde werken. Mijn grootste doel was om fitter te worden in combinatie met afvallen. Hierbij had ik één grote eis: het moet wel leuk zijn en blijven! Ik ben namelijk zelf een zeer positief ingesteld persoon en zocht dit ook in de begeleiding/sport.

Hiervoor had ik al wel eens geprobeerd om dit doel te bereiken. Door middel van een shake-dieet heb ik wel geprobeerd om af te vallen, maar dit was voor mij persoonlijk geen succes. Via een vriend van me hoorde ik van Optimum Change en ben langs gegaan voor een intake.

Hierbij had ik gelijk een goed gevoel en zag dit ook snel terug in de professionele aanpak. Ook erg leuk om te zien hoe actief je gaat werken met de LIJFSTIJL app. Dit is voor mij nu al bijna een soort verslaving geworden 😊

Het leukst aan het werken met Optimum Change vind ik de 1 op 1 begeleiding. Ik heb een erg goede klik met mijn coach Chris. De manier waarop wij samen sporten en zijn begeleiding bevallen mij uitstekend! Ook het kunnen meeveren met mijn drukke agenda werkt voor mij super! Altijd proberen om toch 1 keer in de week te gaan en daarnaast 1 keer per week naar een sportschool iets dichter bij huis (ik moet namelijk 25 minuten rijden op bij Optimum Change te komen).

Vanaf het begin van de begeleiding heeft het me totaal geen moeite gekost. Ik ben het meest trots op het feit dat ik iedere week trouw ga sporten en ook elke week opnieuw resultaat zie. Tevreden en trots ben ik altijd op mezelf geweest. Wel ben ik natuurlijk erg trots op het resultaat wat ik tot nu toe heb bereikt!