a

Bereik ook je doel, net als Veronique

Momenteel ben ik fitter en maak bewuste keuzes.”

Mijn doel om van de pijn af te komen werd vrij snel bereikt.

Doordat ik nu persoonlijk begeleid wordt, word ik gecorrigeerd als
ik het verkeerd doe. Dat gebeurt op een prettige manier.  “

Ik ben getrouwd met Twan (ik heb hem nog niet zover om ook mee te gaan), ben moeder van drie jonge kinderen 6, 9 en 11 jaar en  werk twee dagen bij een softwarebedrijf als financieel medewerker. Ik heb tot mijn 25e (een eeuwigheid geleden) landelijk getafeltennist en heb daarnaast aan fitness en yoga gedaan. Sinds twee jaar heb ik yoga weer opgepakt. 

Ik ben bij Optimum Change begonnen, omdat ik veel pijn had in mijn rug en bekken. Dat heb ik overgehouden aan de zwangerschappen. Mijn eerste doel was om van de pijn afkomen. Op de tweede plaats stond afvallen. Ik wilde mezelf graag weer 45 voelen; in plaats van 60 jaar. Ik loop graag lange afstandswandelingen. Zo heb ik bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse negen keer uitgelopen. Ik kon zelfs niet meer wandelen zonder pijn. 

Ik had niet meteen vertrouwen in een oplossing van mijn klachten. Ik kreeg namelijk oefeningen waarvan ik verwachtte meer last te krijgen, maar dat gebeurde gelukkig niet! Mijn doel om van de pijn af te komen werd vrij snel bereikt. Na ongeveer een maand kwam ik een stuk soepeler mijn bed uit. Ik worstel nu met mijn tweede doel en dat is afvallen. Dat ging in het begin erg goed en ik was vrij snel tien kilo kwijt, maar door een nieuwe blessure begin van het jaar en Corona val ik sneller terug in mijn oude patroon en ben ik toch weer drie kilo aangekomen.

Momenteel ben ik fitter en maak bewuste keuzes. Vrijwel dagelijks vul ik de app in om te kijken wat ik gegeten heb die dag. Ik zeg niet tegen al het eten “ ja “ als ik eigenlijk “ nee “ wil zeggen, maar het is nog geen gewoonte.

Doordat ik nu persoonlijk begeleid wordt, word ik gecorrigeerd als ik het verkeerd doe. Dat gebeurt op een prettige manier. Als ik in het verleden het sporten zelf weer oppakte, had ik na vier weken meer pijn dan toen ik begon. 

Ik vind het leuke aan Optimum Change de, op de persoon afgestemde, workout, die iedere keer net voldoende van je vraagt, maar je niet tegen gaat staan.

Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen en het feit dat ik toch buiten ben gaan sporten. Ik heb voor jullie gekozen omdat het binnen sporten was. Ik wilde zeker geen Personal Trainer op een sportveldje waar iedereen me kon zien,  maar in Corona-tijd kan ik dat wel hebben.

Ik wil jullie een compliment geven hoe jullie mij hebben ondersteund sinds de Corona. Jullie hebben flexibel mee bewogen en gestimuleerd om door te gaan. Dank je wel hiervoor.