a

Bereik ook je doel, net als Rianne

”Door de fijne, persoonlijke begeleiding en het bijhouden van mijn voeding eet ik weer gevarieerd en gezond.”

Ik wilde weer tevreden zijn als ik in de spiegel keek, goed voor mijzelf zorgen om zo een goed voorbeeld te geven aan mijn zoontje.

“Sinds ik lid ben van Optimum Change
heb ik die balans wel gevonden”

In februari 2021 ben ik bevallen van mijn zoontje. Na mijn verlof, ben ik parttime gaan werken als leerkracht en intern begeleider op een middelbare school. De dagen vlogen voorbij!
Met mijn zoontje bezig zijn, werken en het huishouden waardoor ik steeds minder tijd nam voor mijzelf en mijn lichaam.

Gezond eten kwam hierdoor steeds meer op de achtergrond, want de ‘snelle/makkelijke’ maaltijd leverde meer tijd op. Op den duur merkte ik dat mijn zogenoemde zwangerschapskilo’s nog steeds eraan zaten, en ik mijzelf niet gelukkig voelde in mijn lichaam.

Ik wilde weer tevreden zijn als ik in de spiegel keek, goed voor mijzelf zorgen om zo een goed voorbeeld te geven aan mijn zoontje. Ook fitter worden was een motivatie om weer met mijzelf aan de slag te gaan. Tijd voor verandering dus!

Eerdere pogingen om fitter te worden strandde redelijk snel, omdat ik het simpelweg niet leuk vond wat ik deed qua sporten of niet de tijd nam om goed op mijn voeding te letten.

Sinds ik lid ben van Optimum Change heb ik die balans wel gevonden. Door de fijne, persoonlijke begeleiding van Joeri (die voor mij werkt als goede stok achter de deur) en het bijhouden van mijn voeding eet ik weer gevarieerd en gezond. Hierbij heb ik het inzicht gekregen dat je mag genieten van feestjes en borrels, zolang je de volgende dag de draad weer kan op kan pakken. Ook de groepslessen van andere coaches hebben bijgedragen aan het weer fitter voelen.

Door het gevarieerde aanbod, en de kleine groepjes merk ik dat steeds fitter word.

“Ik ben nog niet waar ik wil zijn,
maar ik merk dat ik op de goede weg ben!”