a

Bereik ook je doel, net als Ralph

Erwin Optimum Change

”Ik ben al meer dan 12 kilo afgevallen zonder dat het me heel veel moeite gekost heeft.”

Voordat ik lid werd van Optimum Change sportte ik al een tijd niet. Ik voelde me dan ook niet meer echt topfit en merkte dat ik aangekomen was. Mijn werk bestaat voornamelijk uit veel zitten achter een beeldscherm, dus dat helpt ook niet echt. Ik wilde fitter worden, afvallen en een wat atletischer lichaam.

“Voordat ik bij Optimum Change terecht kwam, was ik al wel eens een keer bij een andere sportschool gaan sporten met een personal trainer, maar dat leverde me een blessure op en bij lange na niet het gewenste resultaat.”

Discipline is wat er bij me aan ontbrak en Optimum Change biedt de perfecte stok achter de deur voor me. Voor elke les maak ik een afspraak en daarmee ben ik er ook. Elke les duurt een uur, dus ik weet ook zeker dat ik na een uur klaar ben en weer verder kan. Daarnaast ben ik ook beter gaan letten op hoeveel ik eet. Ik eet alles wat ik wil, maar let veel beter op hoeveel ik eet en dat helpt in het afvallen. Eigenlijk is het min of meer vanzelf gegaan en da’s fijn.

Ik ben al meer dan 12 kilo afgevallen zonder dat het me heel veel moeite gekost heeft. Ook merk ik dat mijn lichaam steeds sterker wordt. Hierdoor gaan allerlei dagelijkse dingen als de trap op lopen of iets zwaars uit de auto pakken steeds makkelijker. 

 

Ik voel me ook een stuk fitter. Doordat ik om 7 uur ’s ochtends ben gaan sporten ga ik tegenwoordig op tijd naar bed en ben ik een ochtendmens geworden, iets wat ik al lange tijd wilde maar me nooit gelukt was.

Ik kan iedereen die echt iets wil veranderen in zijn of haar leven en twijfelt van harte aanraden het voor drie maanden te proberen. Ik train zelf een keer per week met een heel fijne personal trainer en had na anderhalve maand al besloten dat ik hier mee door ga.

“Ik zou echt niet anders meer willen!”