a

Bereik ook je doel, net als Pepijn

”In 5 maanden tijd ben ik 17 kilo afgevallen en voel ik mij sterk, fit en energiek.”

Door Optimum Change ben ik sporten anders gaan ervaren en mijn spiergroepen zijn ook sterker geworden.

“Het werd tijd voor echte verandering.”

Na een jaar vol COVID perikelen, een zittend beroep, weinig sport en de geboorte van ons derde kindje vloog de tijd voorbij. Voor ik het goed en wel in de gaten had, waren de kilo’s eraan gevlogen, was ik totaal niet fit, sliep ik slecht en had ik helemaal niet zo veel energie.

Het werd tijd voor echte verandering. Hoe vaak ik er ook zelf aan gestart was, telkens lukte dit maar voor even, was het niet structureel vol te houden, vielen de resultaten tegen en was er al snel een excuus gevonden met het idee: ‘maandag start ik weer’.

‘Het moet anders’ realiseerde ik me. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Optimum Change uit en het verhaal sprak me aan. Met een persoonlijke coach aan het werk, op zowel voeding als fitness, zodat ik nu echt weer terug kon gaan naar mijn gewicht van 10 jaar geleden.

En dat terwijl je niet op een blaadje sla hoefde te leven en ik bovendien nog steeds zo nu en dan kon genieten van een biertje of lekker uit eten kon.

Het fijnste vind ik om te gaan sporten en als ik niet kan sporten merk ik dat ik het ook echt mis.
Ik ben over het kantelpunt heen om te gaan bedenken dat ik geen tijd/zin heb om te gaan sporten.

Daarnaast ben ik gaan letten op meer gestructureerd eten en rust te nemen om mijn eten te nuttigen en niet meer een opgejaagd leven te leiden.

Door Optimum Change ben ik sporten anders gaan ervaren en mijn spiergroepen zijn ook sterker geworden.