a

Bereik ook je doel, net als Pauline

”Ik ben gestart bij Optimum Change om mijn fysieke balans weer terug te krijgen. Ik wilde letterlijk weer sterk in mijn schoenen staan. Voor allerlei redenen die binnen en buiten mijn invloedsfeer lagen lukte het me niet om in mijn kracht te komen.”

Ik ben verbaasd over mijn eigen vermogen en voel me niet meer gelimiteerd in wat ik kan bereiken!

“De combinaties van verschillende workout oefeningen
zorgden wekelijks voor een uitdagende en motiverende training”

Ik bleek veel meer kracht de hebben dan ik zelf dacht!

Ik ben gestart bij Optimum Change om mijn fysieke balans weer terug te krijgen. Ik wilde letterlijk weer sterk in mijn schoenen staan. Voor allerlei redenen die binnen en buiten mijn invloedsfeer lagen lukte het me niet om in mijn kracht te komen. Ik was toe aan een duurzame ommezwaai en kon daar wel een steuntje in de rug bij gebruiken.

In de wekelijkse trainingen met Evelien heb ik elke keer fysiek mijn grenzen opgezocht en verlegd. Hierbij verbaasde ik mezelf: ik bleek veel meer kracht de hebben dan ik zelf dacht! De trainingen sloten naadloos aan bij mijn individuele niveau.

De combinaties van verschillende workout oefeningen zorgden wekelijks voor een uitdagende en motiverende training. Natuurlijk heb ik ook wel eens gevloekt op individuele oefeningen, maar ik heb altijd geheel in mijn sas het pand verlaten.

Door de trainingen voel ik me niet meer gelimiteerd in wat ik kan bereiken als het gaat om krachttraining & mijn fysieke conditie. Aandacht voor mijn individu en wat ik kan heeft voor een positieve effect gezorgd dat in alle facetten van mijn dagelijks leven doorwerkt. Dit zorgt voor een geweldige stimulans om dat wat ik tot nu toe heb opgebouwd te onderhouden en te vergroten.