a

Bereik ook je doel, net als Paul

”Ik merk dat ik qua kracht vooruitgegaan ben en de discipline om te gaan zit er goed in.”

Ik merk dat de trainers echt aandacht voor iedereen hebben en dat spreekt mij heel erg aan.

“Tijdens een kennismakingsgesprek met
Wilbert merkte ik meteen dat de aanpak van
Optimum Change me aansprak.”

Ik heb een erg leuke, uitdagende en van tijd tot tijd drukke baan. Tijdens de corona lockdown heb ik zelfs nog promotie gemaakt dus ik geniet er volop van. Voor de lockdown waren het lange dagen op kantoor, reistijd, internationale vergaderingen afgewisseld met afspraak hier en afspraak daar. Ik geniet daar enorm van, zeker gecombineerd met een druk sociaal leven. Sporten hoorde erbij maar schoot er vaak bij in.

Ik deed wel aan bootcamp in een stadspark. Samen met vrienden ben ik daar een aantal jaren geleden begonnen. Best grote groepen, en ik ging (eerlijk gezegd) meer voor de gezelligheid dan dat ik echt met een doel bezig was. Ik heb ook aan hardlopen gedaan; onder sociale druk door collega’s me eens opgegeven voor de Dam-tot-Dam loop. Door de groepsdruk heb ik eraan meegedaan en tijdens de loop vond ik het heerlijk. Alleen is er daar een beetje de klad in gekomen helaas.

Mijn vrienden gingen verhuizen en toen merkte ik dat ik de bootcamp ook niet meer zo leuk vond. Ik maakte helemaal geen progressie meer en merkte ook aan mezelf dat ik die grote groep niet meer zo fijn vond. De opzet van de lessen paste ook niet meer goed bij me. Ik was dus echt op zoek naar iets anders, waarbij ik mezelf weer ging uitdagen. Tijdens een kennismakingsgesprek met Wilbert merkte ik meteen dat de aanpak van Optimum Change me aansprak. 

Kleine groepen en goede begeleiding! Tijdens dat gesprek liet Wilbert me een paar oefeningen doen en hij corrigeerde me meteen op een oefening die ik bij bootcamp dus al jaren verkeerd bleek te doen.

Ik heb toen gekozen voor Personal Group Training. Toch trainen in een groep, maar niet te groot. Ik merk dat de trainers echt aandacht voor iedereen hebben en dat spreekt mij heel erg aan. Het fijnste vind ik de afwisseling, de ENORM goede begeleiding, de coaches die je uitdagen om net een stapje verder te gaan.

Ik merk dat ik qua kracht vooruitgegaan ben. En de discipline om te gaan zit er goed in merk ik aan mezelf. Ik heb me ook opgegeven voor de Kickstart. Ik wilde iets bewuster omgaan met de keuzes die ik maak; hoe vaak ik sport en op voedingsvlak wilde ik wat meer inzichten krijgen. Daar ben ik nu mee bezig en weet dat ik daar zeker zaken uit ga halen. Voor mij zou een combi van 2x per week PGT en 1x per week weer een stuk hardlopen een goede balans zijn.

Ik zou Optimum Change zeker aanraden. De professionaliteit van de trainers, de fun die er ook in zit en het feit dat jullie echt proberen iemand te helpen om stappen te zetten. Hoe klein ook; jullie zijn een supporter!