a

Bereik ook je doel, net als Mary

”Wat ik bereikt heb: ik sport nu 4x per week, heb meer kennis over voeding en bovendien had ik nooit gedacht dat ik sporten in een sportschool ooit zo leuk zou vinden!”

Wat ik enorm waardeer bij Optimum Change is het enthousiasme van de coaches, de lessen zijn altijd afwisselend, maar ook de keuze in mogelijkheden qua lessen, er past altijd wel een tijdstip.

“Via een vriendin werd Optimum Change aangeraden en
na een proefles ben ik meteen lid geworden.”

Mijn naam is Mary, ik ben sinds ongeveer 3 jaar lid bij Optimum Change. De sport die ik al jaren (18 jaar) deed en doe is hardlopen, 2x per week in groepsverband in Vught. Daarnaast wilde ik graag ook een andere manier van bewegen ontdekken. Via een vriendin werd Optimum Change aangeraden en na een proefles ben ik meteen lid geworden. Het doel was voornamelijk om ook de andere spiergroepen te trainen. Daarnaast ben ik destijds meteen ingestapt in het 6PCK programma om meer te leren over voeding, en recent doe ik ook weer mee aan het programma, want ik merk dat er toch weer langzaam, door corona of niet, “afwijkingen” komen in het voedingsplan…

Wat ik enorm waardeer bij Optimum Change is het enthousiasme van de coaches, de lessen zijn altijd afwisselend, maar ook de keuze in mogelijkheden qua lessen, er past altijd wel een tijdstip. Ook met name tijdens de Corona periode vond ik de enorme creativiteit van Optimum Change bijzonder om het toch mogelijk te maken om altijd te blijven trainen! Wat ik bereikt heb: ik sport nu 4x per week, heb meer kennis over voeding en bovendien had ik nooit gedacht dat ik sporten in een sportschool ooit zo leuk zou vinden!