a

Bereik ook je doel, net als Marieke

”Op dit moment doe ik zo’n 3 keer in de week PGT en dat bevalt erg goed.”

Doordat de groepen klein zijn, is er nog steeds oog voor de individuele deelnemers binnen de groep.

“Voorheen zou ik waarschijnlijk afgehaakt zijn,
maar nu kan ik gewoon door. Heerlijk!”

Een jaar of 6 geleden zat ik niet heel lekker in mijn vel. Er waren na de zwangerschap wat kilo’s blijven plakken en na het zien onze vakantiefoto’s dacht ik ‘oei, ben ik dat?’.
Vol goede moed en met een veel te hoge lat ging ik naar de sportschool. Krachttraining was zeker niet mijn ding, de omgeving niet heel plezierig, maar ik pushte mezelf om te gaan. Opgeven was geen optie en daarom maakte ik uiteindelijk de overstap van fitness naar groepslessen. Dat maakte de gang naar sportschool weer iets aangenamer, maar ik behaalde er niet het gewenste resultaat mee. Mijn motivatie daalde tot ver beneden het vriespunt. Dat kon en moest anders.

Via de sportschool kwam ik in contact met Wilbert en ben ik gestart met PT bij Jeff. Mijn voeding werd onder de loep genomen en ik maakte op een andere manier kennis met krachttraining. Waar ik er voorheen een rondje oefeningen zo snel mogelijk doorheen roeide, was er nu ook aandacht voor techniek. Waarom doe je deze oefening en hoe voer je deze goed uit. Door de begeleiding en aanmoediging werd ik wat minder hard voor mezelf, kon ik mijn lat verplaatsen naar een meer realistisch niveau en kreeg ik weer plezier in het sporten. Ook begon ik resultaten te zien, erg goed voor de motivatie!

Op dit moment doe ik zo’n 3 keer in de week PGT en dat bevalt erg goed. Doordat de groepen klein zijn, is er nog steeds oog voor de individuele deelnemers binnen de groep. Door een aantal blessures kan ik al een tijdje niet ‘voluit’ trainen. Samen met de coaches wordt er gekeken naar wat er wél kan met aangepaste oefeningen. Voorheen zou ik waarschijnlijk afgehaakt zijn, maar nu kan ik gewoon door. Heerlijk! Ook de sfeer en diversiteit binnen de PGT zijn erg leuk.

Je werkt op je eigen niveau en tempo aan je eigen doelen en kunt nog steeds je grenzen verleggen. En omdat je steeds meer leden kent is het naast hard werken ook gezellig onderling.

Ik kan het trainen bij Optimum Change iedereen aanraden. Er hangt een fijne sfeer en de trainers doen er alles aan om je te motiveren. Met de 3 pijlers Body, Food en Mind word je echt een totaaloplossing geboden net naar waar jij behoefte aan hebt. Ik heb voorlopig dan ook geen plannen om ergens anders heen te gaan!