a

Bereik ook je doel, net als Maarten

”Ik heb mijn doel bereikt en heb ook een mindset in met name het eetpatroon overwonnen.”

Ik ben een tijdje terug weer gestart met hardlopen en doordat ik mezelf fitter voel gaat dat goed.

“Na het intakegesprek had ik het vertrouwen
dat ik met de begeleiding
mijn doel zou kunnen bereiken.”

Ruim een jaar geleden ben ik gestart bij Optimum Change met PT en PGT. Tot die tijd wandelde ik veel en deed ik een keer in de week aan squash. Een half jaar daarvoor was ik gestart met een hardlooptraining met als doel om fitter te worden en wat gewicht te verliezen. Door een blessure heb ik hier, op dat moment, helaas mee moeten stoppen.

Op een verjaardagsfeest zag ik het resultaat van personen die de 6PCK cursus gevolgd hadden. Ik heb toen contact met Optimum Change opgenomen om te kijken wat ze voor mij zouden kunnen betekenen.
Na het intakegesprek had ik het vertrouwen dat ik met de begeleiding mijn doel zou kunnen bereiken.

Inmiddels zijn we een jaar verder.

Ik heb mijn doel bereikt en heb ook een mindset in met name het eetpatroon overwonnen.

Het leuke van werken met Optimum Change zijn de coaches. Ze denken met je mee en coachen je op je houding en dagen je ook uit. Ook wordt er rekening gehouden met je persoonlijke omstandigheden. Door de opgelopen blessure kon ik een periode niet trainen i.v.m. een operatie. Daarna zijn we weer geleidelijk gestart met trainen en hebben we de draad weer opgepakt, rekening houdend met herstel en versterken van het lichaam. Alles gaat in goed overleg.

Ik ben een tijdje terug weer gestart met hardlopen en doordat ik mezelf fitter voel gaat dat goed. Door de trainingen met meestal de vaste trainer en de daarbij behorende gesprekken over voeding en de keuzes hiervan heeft dit wel aan een ander eetpatroon bijgedragen met als resultaat dat ik fitter ben en mijn gewicht redelijk stabiel blijft. Er zijn momenten dat je ook even de teugels mag en kan laten vieren, maar door de keuzes en inzichten van het afgelopen jaar weet ik het goed in balans te houden.