a

Bereik ook je doel, net als Larisa

”Voor mij is sport echt verslavend, dus ik plan heerlijk elke week mijn PGT lessen in.”

Voor mij is sport echt verslavend, dus ik plan
heerlijk elke week mijn PGT lessen in!

“Je krijgt afwisselende trainingen,
goede houdingsadviezen en
als je wil tips over voeding..”

3,5 jaar geleden ben ik begonnen bij Optimum Change en ben ik met hulp van Evelien veel afgevallen. Sporten heb ik altijd al leuk gevonden en deed ik al wel, maar sinds ik hier begon werd het een vast onderdeel van mijn leven een aantal keer per week.

Ik ben een tijdje op andere manieren gaan sporten zonder Optimum Change, omdat ik echt wel de discipline heb om te gaan sporten. Maar tijdens het sluiten van alle andere sportmogelijkheden door Corona ben ik snel terug gegaan naar Optimum Change!

 Ik doe nu 3x per week PGT en dat is echt super. Je krijgt afwisselende trainingen, goede houdingsadviezen en als je wil tips over voeding.

Door onze thuissituatie met een meervoudig gehandicapte zoon is het soms lastig plannen en is slapen af en toe een probleem. Dat vind ik wel lastig, omdat je daar niet veel invloed op hebt. Inmiddels is mijn man Bram ook lid geworden bij Optimum Change en merkt ook hij de voordelen. Onze jongste dochter Kris sport regelmatig met mij mee tijdens een PGT les. Super leuk om dat samen met je dochter te doen.

Voor mij is sport echt verslavend, dus ik plan heerlijk elke week mijn PGT lessen in!