a

Bereik ook je doel, net als Kim

”Ik ben sterker geworden en meer gestructureerd gaan eten.”

Door Optimum Change ben ik sporten anders gaan ervaren en mijn spiergroepen zijn ook sterker geworden.

“Doordat ik niet gemotiveerd was en weinig energie had,
besloot ik onder korte lijn begeleiding te gaan sporten.”

In mijn dagelijks leven ben ik altijd actief en ondernemend en sta ik altijd klaar voor anderen. Sporten schiet daar geregeld bij in, met ook de reden ernaast dat sporten niet bovenaan m’n lijstje stond. Ook vond ik sporten altijd tijdrovend waarvan ik vond dat het lastig in mijn dagschema paste. Spinning vond ik wel altijd leuk en paste ook goed bij mij.

Doordat ik niet gemotiveerd was en weinig energie had, besloot ik onder korte lijn begeleiding te gaan sporten. Ik wilde afvallen omdat ik naar mate ik ouder werd meer met gewichtstoename te maken kreeg. Personal Group Training leek mij geschikt vanwege de korte lijn begeleiding en het sporten in groepsverband trok mij ook aan. Je streeft er naar om met z’n allen de oefening goed uit te voeren en zoveel mogelijk uit de oefening te halen voor jezelf.

Het fijnste vind ik om te gaan sporten en als ik niet kan sporten merk ik dat ik het ook echt mis. Ik ben over het kantelpunt heen om te gaan bedenken dat ik geen tijd/zin heb om te gaan sporten.

Daarnaast ben ik gaan letten op meer gestructureerd eten en rust te nemen om mijn eten te nuttigen en niet meer een opgejaagd leven te leiden.

Door Optimum Change ben ik sporten anders gaan ervaren en mijn spiergroepen zijn ook sterker geworden.