a

Bereik ook je doel, net als John

”In het dagelijks leven had ik geen energie en een conditie die niet verder kwam dan het konijntje zonder Duracell batterijen.”

De rust terwijl je hard aan het werk bent, op een goede manier worden geholpen om net dat stapje meer te doen maar niet gepushed te worden, maar ook een vertrouwd gevoel en vooral de sociale en vriendelijke sfeer die er hangt van zowel het personeel maar ook van andere sporters is wat het voor mij erg fijn maakt om bij jullie te sporten!

“Ik ben het meest trots op het feit dat ik mijn
levenswijze heb kunnen omgooien
en bewuster ben van gezond eten en drinken.”

In het dagelijks leven had ik geen energie en een conditie die niet verder kwam dan het konijntje zonder Duracell batterijen.

Het enige wat ik aan sport deed, was biljarten en mijn werk tranSPORT. Verder ben ik ongeveer 10/15 keer eerder naar een sportschool geweest, waarvan 1 keer om aan te melden en 1 keer om weer uit te schrijven.

Mijn doel was afvallen en conditie opbouwen. Ik wilde meer en gezonder van de rest van mijn leven genieten en ik wilde gezondheidsproblemen in de toekomst zien te voorkomen. Ook wilde ik meer kunnen doen met mijn neefje en nichtjes en niet na 5 minuten voetbal staan te hijgen.

Wat mij het meest tegenhield om mijn leven te veranderen was de tijd, in verband met lange werkdagen, maar ik had ook gewoon niet echt zin en behoefte. Ik was er gewoon niet écht klaar mee hoe het met me ging en er niet klaar voor om daar verandering in te brengen.

De intake met Wilbert kwam erg persoonlijk en professioneel over. Ook na de eerste les met Joeri wist ik dat ook hij, voor mij in ieder geval, de juiste vent op de juiste plek was en nog steeds is. De rust terwijl je hard aan het werk bent, op een goede manier worden geholpen om net dat stapje meer te doen maar niet gepushed te worden, maar ook een vertrouwd gevoel en vooral de sociale en
vriendelijke sfeer die er hangt van zowel het personeel maar ook van andere sporters is wat het voor mij erg fijn maakt om bij jullie te sporten!

Ik ben het meest trots op het feit dat ik mijn levenswijze heb kunnen omgooien en bewuster ben van gezond eten en drinken. En dat ik de stap gezet heb om dit te doen. Ook lijkt het leven makkelijker te zijn geworden qua bewegingsvrijheid. En dan doel ik op veters strikken, traplopen, etc, etc.

Ga zo door met z’n allen zodat jullie nog meer mensen kunnen helpen zoals ik tot nu toe al geholpen ben. Ik ben blij met- en trots op jullie!
“Hey Ho Lets Go!”