a

Bereik ook je doel, net als Jef

”Door mijn onregelmatige werk als verloskundige kan ik vaak niet, maar op andere momenten ook vaak wel sporten.”

Ik durf wel te zeggen dat ik sporten leuk ben gaan vinden!

 

“Ik heb de hulp van Optimum Change ingeschakeld,
omdat ik er klaar mee was om niet verder te komen.”

Voor ik bij Optimum Change sportte, waren mijn vroegere sportsessies makkelijk namelijk: een half uurtje crosstrainer en twee gewicht oefeningen en ik vond het prima. Verder heb ik een tijdje hardgelopen, tot ik m’n doel van 10 km in een uur bereikt had. Toen was de uitdaging er een beetje af en bleven de loopschoenen in de kast. Door mijn onregelmatige werk als verloskundige kan ik vaak niet, maar op andere momenten ook vaak wel sporten. Ik had geen stok achter de deur en had te weinig uitdaging, wat me tegenhield om mijn doel te bereiken.

Ik heb de hulp van Optimum Change ingeschakeld, omdat ik er klaar mee was om niet verder te komen. Na ooit 30 kilo te zijn afgevallen, jojo ik al 10 jaar met 10 kilo, hier wilde ik van af!
Ik heb alle diëten van A-Z gehad en heb al eens eerder PT geprobeerd. Het is erg frustrerend om ieder jaar weer te moeten starten bij 0 (of +10). Ik wilde graag de zomer een keer doorkomen zonder aan te komen, tot nu toe lukt het prima!

Het is prettig om met Optimum Change te werken door de flexibiliteit, persoonlijke aanpak en interesse. De manier van aanpakken blijft me motiveren en steeds wordt de vinger op de pijnlijke plek gelegd. Het meest lastige is het gewoon worden van anders leven, het omgaan met eten, maar ook de teleurstelling van niet snel genoeg afvallen. Maar dankzij goede coaching van Joeri en Sanne gaat dat steeds beter! Ik ben anders omgegaan met eten door de praktische tips van de coaches in de praktijk te brengen. Ik ben dan ook trots dat ik voor het eerst in mijn leven de zomer slanker uitkom dan dat ik erin gegaan ben! De groepstrainingen vind ik altijd erg afwisselend, uitdagend en gezellig. Ik durf wel te zeggen dat ik sporten leuk ben gaan vinden!

Jullie zijn een super enthousiast team, die echt weten te motiveren, ieder op zijn eigen manier, maar wel op een manier die werkt voor mij!