a

Bereik ook je doel, net als Iona

”Ik had het volledig uit de hand laten lopen. Ik kreeg er last van. Fysiek, maar ook emotioneel. Ik was mezelf niet meer.”

Bij Optimum Change voelt het veilig, je wordt serieus genomen en iedereen wordt met respect behandeld en het is natuurlijk gewoon gezellig!

“Ik ben trots op mijn verloren kilo’s en
de gewonnen kracht”

Voor ik bij Optimum Change begon heb ik altijd wel gesport, in meer of mindere mate. Ik was meer van de groepslessen op muziek, dan op de vloer laten zien hoe sterk ik was. In februari was ik met een nieuwe baan begonnen, dit in combinatie met een hectisch gezinsleven en herstel van een gebroken schouder het jaar daarvoor was het sporten er bij ingeschoten. De wil was er, de weg was echter voor mij niet meer zichtbaar. Ik had de 100 kg aangetikt en ik herkende de persoon in de spiegel niet meer. Ik had het volledig uit de hand laten lopen. Ik kreeg er last van. Fysiek, maar ook emotioneel. Ik was mezelf niet meer. Ik had al geprobeerd om minder te eten en meer te bewegen maar het gaf niet het resultaat wat ik wilde, en ben bij Optimum Change terecht gekomen.

Bij Optimum Change voelt het veilig, je wordt serieus genomen en iedereen wordt met respect behandeld en het is natuurlijk gewoon gezellig 😊.

Mijn grootste punt om te overwinnen was voor mij de spierpijn en mijn liefde voor chocolade. Dat heb ik gedaan door chocolade met mate toe te laten in mijn eetpatroon en te genieten. De spierpijn herinnert me er nu telkens aan dat ik toch echt met de week sterker wordt. Ik ben trots op mijn verloren kilo’s en de gewonnen kracht. Ik begin mezelf weer te zien in de spiegel, ik ga bewuster met mijn voeding om en probeer te genieten van de vrije momenten.

Jullie zijn een fantastisch team met allemaal eigen kwaliteiten die elkaar aanvullen. Ondanks het zweet en de spierpijn halen jullie allemaal het maximale uit mij in een training. Ik kom met enorm veel plezier trainen. En natuurlijk, Joeri rocks!