a

Bereik ook je doel, net als Henk en Gitty

”We zijn echt trots dat we ons doel bereikt hebben en dat we nu ook veel gezonder zijn gaan eten.”

De trainingen in kleine groepjes vonden wij wel prettig. Dit doordat je elkaar kan motiveren en samen werkt om je doel te bereiken.

“We zijn ook veel fitter geworden
doordat we gewicht verloren hebben.”

In ons dagelijks leven is Henk werkzaam als uitvoerder wegenbouw en Gitty als zelfstandig pedicure. In ons dagelijks leven voelde ik (Henk) wel dat ik qua fitheid achteruitging verder was ik wel zwaarder geworden doordat ik van buiten werken ineens op kantoor kwam te zitten.

Ik (Gitty) was door de jaren heen ook zwaarder geworden en voelde mij daar niet happy bij.

We bewogen al wel in ons dagelijks leven, bijvoorbeeld door te wandelen en Gitty deed daarbij 1x per week small group training, en Henk gaf training bij de voetbalclub waar hij zijn zoons elftal traint.

Wij wilden graag wat kilo’s kwijt en ons weer fitter voelen, ondanks dat we wel pogingen deden om af te vallen en fitter te worden, hebben we niet echt door kunnen zetten.

We hebben via kennissen gezien wat je kan bereiken, ook in een korte tijd. Hier zijn wij erg enthousiast over geworden en daarom hebben wij ons meteen ingeschreven voor de 6PCK training.

De trainingen in kleine groepjes vonden wij wel prettig. Dit doordat je elkaar kan motiveren en samen werkt om je doel te bereiken. Ook zie je van elkaar dat je afvalt en dat geeft motivatie. Ook de begeleiding van de coach was zeer top. Het zijn de korte intensieve trainingen die het leuk maken.

We zijn echt trots dat we ons doel bereikt hebben en dat we nu ook veel gezonder zijn gaan eten. We zijn ons er echt bewust van geworden. We zijn ook veel fitter geworden doordat we gewicht verloren hebben. Door het gewichtsverlies van Gitty is zelfs haar schildklierwaarde beter geworden.

Wij vinden Optimum Change echt een aanrader met goede en ook zeer enthousiaste coaches. Je kan je doelen bereiken als je er ook zelf achterstaat.