a

Bereik ook je doel, net als Femke

”Ik dacht altijd dat ik gezond at maar tijdens het invoeren van mijn eten, kwam ik er pas achter hoeveel calorieen er in bepaalde dingen zaten.”

Ik merk dat ik meer energie heb en dat ik sporten ook echt als uitlaatklep ben gaan zien. Ik ga na de kickstart dan ook zeker door bij Optimum Change zodat ik mijn doelen voor de zomer behaal.

“Ik heb nog geen moment spijt gehad en
ga nog elke dag met veel plezier sporten

Tijdens mijn zomervakantie bedacht ik, dit moet anders. Toen ik thuis kwam heb ik me direct aangemeld voor een informatieavond van de kickstart en hierna heb ik ingeschreven voor het Kickstart programma.
Ik heb nog geen moment spijt gehad en ga nog elke dag met veel plezier sporten. Inmiddels zit het Kickstart programma er bijna op en ben ik 12 kilo lichter.

Ik ben vooral meer gaan sporten en bewuster gaan eten. Ik dacht altijd dat ik gezond at maar tijdens het invoeren van mijn eten, kwam ik er pas achter hoeveel calorieën er in bepaalde dingen zaten. Nu denk ik twee keer na voordat ik iets wel of niet eet. Ik merk dat ik meer energie heb en dat ik sporten ook echt als uitlaatklep ben gaan zien. Ik ga na de kickstart dan ook zeker door bij Optimum Change zodat ik mijn doelen voor de zomer behaal.

Voordat ik met het Kickstart programma begon heb ik al verschillende diëten gevolgd, maar elke keer met weinig resultaat of ik viel al weer snel terug in mijn oude patroon. Bij optimum change vind ik het fijn dat je goede begeleiding krijgt tijdens de lessen. Ook de check-ups vind ik fijn als coachingsmomenten, hier haal ik ook motivatie uit om mijn doelen te halen.