a

Bereik ook je doel, net als Dirk

”Ik ben 15 kg afgevallen, weer fit geworden en heb mezelf een gezonder eetpatroon kunnen aanleren.”

Ik voel me veel fitter, opgewekter en energieker, zowel fysiek als mentaal.

“Sinds ik bij Optimum Change sport, kan ik weer
meer aan en heb ik ook profijt bij het beoefenen
van andere sporten die ik graag doe. “

Een aantal jaar minder sporten en wel genieten van het leven, had me gemaakt tot iemand die uit vorm was; te zwaar en futloos. Anderhalf jaar geleden ben ik samen met mijn vrouw begonnen aan het 6PCK traject en daarna ben ik doorgegaan met de Personal Group Trainingen. Door de begeleiding in kleine setting, met mensen van allerlei niveaus die aan hun eigen doelen werken, voel ik me op mijn gemak, is het gezellig en wordt er hard gewerkt.

Door het 6PCK programma ben ik 15 kg afgevallen, weer fit geworden en heb ik mezelf een gezonder eetpatroon kunnen aanleren. Door de coaching heb ik beter zicht gekregen in wat mijn lichaam nodig heeft qua voeding, leefstijl en training om in balans te blijven.

Ik voel me veel fitter, opgewekter en energieker, zowel fysiek als mentaal. Voorheen was ik overdag rond 15.00 uur al vermoeid, kon ik minder snel nadenken en ’s avonds was ik uitgeblust. Sinds ik bij Optimum Change sport, kan ik weer meer aan en heb ik ook profijt bij het beoefenen van andere sporten die ik graag doe.

Als je aan jezelf, je fysieke gezondheid, maar zeker ook je mentale gezondheid wilt werken, kan ik je Optimum Change zeker aanbevelen.

Je doet het samen met de trainers en de medesporters, op je eigen niveau en tempo. Ik ben hier voorlopig nog niet weg…