a

Bereik ook je doel, net als Dennis

”In het dagelijks leven merk ik vooral dat ik energieker ben.”

Ik zou Optimum Change aanbevelen omdat je met goede begeleiding echt pittige lessen kunt verwachten en je flexibel gebruik kunt maken van de prachtige faciliteiten.

“Ik kan om mijn drukke agenda heen lekker trainingen
inboeken en kiezen wat mij die week uit komt.”

Voordat ik bij Optimum Change begon ben ik altijd kapitein geweest en momenteel werk ik bij een jachtbouwer. Vaak word ik Ries genoemd, omdat dit toch iets meer weg heeft van een echte schipper. Google maar eens een van de verhalen over Kapitein Riesje en gij zult vinden.

Door dit werk ben ik veel op reis en voeding en beweging komt daardoor al snel op de tweede plaats. De concessie om een gezonde levensstijl op mijn leeftijd van 25 jaar al op te geven voelde echter niet goed. Ik vond sporten namelijk wel leuk, alleen het kwam er telkens niet van.

Dat was eigenlijk zonde, want ik ben voorheen fanatiek tennisser én voetballer geweest. Ik heb zelfs ooit de titel ‘snelste rechtsbuiten van de regio’ gekregen van een lokale krant. Toen ik een flinke blessure kreeg, was daar helaas weinig van over. Wel kan ik heel snel een biertje atten, maar dat ter zijde.

Na jaren pushen hebben mijn allerbeste vrienden Joeri en Dennis mij bekeerd tot het dragen van de Optimum Change vlag. De komkommertijd Corona heb ik met twee handen aangepakt om het sporten weer in mijn dagelijkse ritme op te nemen.

Het fijnste aan Personal Group Training is toch wel het flexibel inplannen en de no-nonsense invulling. Ik kan om mijn drukke agenda heen lekker trainingen inboeken en kiezen wat mij die week uit komt. Ik kom daarnaast voldaan thuis en heb alle spiergroepen aangepakt.

Met al die buitenlandse reizen blijkt dit toch een prima combinatie te zijn. Iets wat ik voorheen niet kon voorstellen maar het voelt enorm goed. Ook vind ik het gewoon leuk om bij mijn aller, aller, aller beste vrienden Joeri en Dennis in de buurt te zijn. Zeker bij Joeri, want die zie ik steeds minder sinds hij thuis twee katten heeft.

In het dagelijks leven merk ik vooral dat ik energieker ben en dat mijn vrienden jaloers zijn (geintje). Maar ik voel me dus vooral een stuk fitter.

Ik zou Optimum Change aanbevelen omdat je met goede begeleiding echt pittige lessen kunt verwachten en je flexibel gebruik kunt maken van de prachtige faciliteiten.

De tip die ik mee wil geven aan anderen is dat er erg duidelijk uitgelegde trainingen in de LIJFSTIJL app staan onder Zoek Workouts. Zo kun je, ook als je aan een glaasje rosé in Monaco zit, toch nog je work-out doen op afstand.