a

ereik ook je doel, net als Daphne

”Ik raad dan ook iedereen aan in de zwangerschap en na de zwangerschap te gaan sporten dit helpt echt!”

Omdat mijn buik steeds meer in de weg ging zitten was een kritisch oog erg belangrijk.

“Tot een dag voor de bevalling
heb ik zelfs nog getraind.”

Omdat ik zelf in de sport werk vond ik het heel belangrijk fit en gecontroleerd te blijven trainen tijdens mijn zwangerschap.
Vandaar dat ik bij Optimum Change terecht ben gekomen.
Tijdens mijn zwangerschap bijna de hele periode heb ik samen met Lars getraind. En dan vooral op kracht. De conditie deed ik zelf tijdens mijn eigen trainingen. Omdat mijn buik steeds meer in de weg ging zitten was een kritisch oog erg belangrijk. Naast dat ik het gewoon erg fijn vond om lekker te trainen, heb ik er echt veel aan gehad. Ik heb gelukkig geen kwaaltjes gehad en heb tot het einde van de zwangerschap kunnen sporten. Tot een dag voor de bevalling heb ik zelfs nog getraind.

De 6 weken rust na de bevalling vielen mij erg zwaar. Ik wilde weer aan de slag! Na 6 weken ben ik weer begonnen met kracht training bij Lars. Heerlijk! In het begin viel dat best een beetje tegen maar al snel had ik de smaak weer te pakken. Ik raad dan ook iedereen aan in de zwangerschap en na de zwangerschap te gaan sporten dit helpt echt! En Lars bedankt voor je hele fijne lessen!