a

Bereik ook je doel, net als Bernadette

”Ik ben heel blij met wat ik tot nu toe bereikt heb, mede dankzij de professionele en individuele begeleiding van Wilbert.”

Ik zie niet meer op tegen fysieke uitdagingen in het dagelijks leven en ga deze dan ook makkelijker aan.

“Als je je fit voelt levert dat ook een mentale fitheid op.”

‘Ik ben heel blij met wat ik tot nu toe bereikt heb, mede dankzij de professionele en individuele begeleiding van Wilbert’.
Ik train samen met een vriendin al meer dan 2 jaar één keer in de week bij Wilbert.

Toen ik begon had ik 2 doelen:
– van mijn bolle bovenrug afkomen
– zorgen voor core stability om zo beter te kunnen paardrijden.

Vooral dat laatste zorgde ervoor dat ik voor Wilbert heb gekozen, dit is namelijk een specialiteit van hem.

In die 2 jaar heb ik steeds kleine veranderingen in mijn houding en kracht geconstateerd en vooral de laatste tijd merk ik ook goed dat mijn hele houding verbeterd is. Ik loop vaker rechtop en in balans. Ik ben mij nu heel erg bewust van mijn oude, verkeerde, vermoeiende houding van vroeger en mijn trotse, positieve, fitte houding van nu.

Ook heb ik een groter uithoudingsvermogen gekregen. Een activiteit die mij een jaar geleden nog minstens 2 uur kostte doe ik nu zonder veel moeite. Het viel mij duidelijk op: ik had nog een heleboel energie over om te gaan paardrijden, in de tuin te werken en andere activiteiten te doen. In het verleden was dat echt anders.

Als je je fit voelt levert dat ook een mentale fitheid op. Ik zie niet meer op tegen fysieke uitdagingen in het dagelijks leven en ga deze dan ook makkelijker aan. Ik merk dat ik hierdoor in een positieve omhooggaande spiraal zit. Mijn fysieke en mentale fitheid versterken elkaar.

Ik ben heel blij met wat ik tot nu toe bereikt heb, mede dankzij de professionele en individuele begeleiding van Wilbert.