a

Bereik ook je doel, net als Astrid

”Waarin ik mezelf voor Optimum Change continu teleurstelde, heb ik nu geleerd dat ik mag genieten van een feestje en we de volgende dag de draad weer oppakken.”

Door mijn voeding in te voeren via een APP en het visueel te maken wat het mijn lichaam doet, is de keuze sneller gemaakt om het juist wel of niet te pakken.

“Het Kickstart programma heeft mij inzicht gegeven
hoe ik bewust moet omgaan met keuzes maken omtrent voeding.”

Toen ik startte bij Optimum Change was ik 6 maanden geleden eerder bevallen van onze dochter. Daarvoor was ik altijd al sportief maar was ook 24/7 bezig met het opletten van eten.
Ik was nooit tevreden met mezelf en moest altijd strenger voor mezelf zijn. Helaas lukten dit soms niet waardoor ik mezelf continu teleurstelde.

Na een fijne zwangerschap vond ik dat het tijd werd om weer een beetje in shape te komen maar als hoofddoel meer rust te creëren in mijn hoofd omtrent mijn voeding. Samen met een vriendin hebben we onszelf ingeschreven voor het Kickstart programma waarmee we afgelopen april zijn gestart.

We zijn 13 weken lang begeleid. Echter stonden er in deze weken veel feestdagen en feestjes gepland. Hoe ga ik mijn doel behalen met zoveel leuke dingen op de planning vroeg ik mezelf af? Maar jawel hoor, het is gelukt! Het Kickstart programma heeft mij inzicht gegeven hoe ik bewust moet omgaan met keuzes maken omtrent voeding.

Door mijn voeding in te voeren via een APP en het visueel te maken wat het mijn lichaam doet, is de keuze sneller gemaakt om het juist wel of niet te pakken.

Waarin ik mezelf voor Optimum Change continu teleurstelde, heb ik nu geleerd dat ik mag genieten van een feestje en we de volgende dag de draad weer oppakken.

Ik had een streefgewicht wat ik wilde halen voordat ik begon. Uiteindelijk ben ik hier één kg boven geëindigd. Mede door de coaching tijdens de Check-ups heb ik ingezien dat dit gewicht behouden een beter doel is in een zomerperiode vol met feestjes dan wel dat streefgewicht op de weegschaal zien en er niet van kunnen genieten!