a

Bereik ook je doel, net als Anouk

Erwin Optimum Change

Ik ben afgevallen, wat mijn belangrijkste doel was toen ik startte, maar belangrijker nog, is het mij gelukt om hier minder op te focussen en vooral sterker, fitter en energieker worden als overwinningspunten te zien.

Hoi, ik ben Anouk, 29 jaar, en woonachtig in Rosmalen samen met mijn partner en hond. Ik ben applicatie developer (coderen) bij ING, en spendeer dus best veel tijd met mijn neus in een computer, en tot nu toe al 2 jaar thuis. Ik had, voordat ik bij Optimum Change terecht kwam, al vaak pogingen gedaan om zelfstandig aan mijn fysieke gezondheid te werken. Ik startte bijvoorbeeld regelmatig vol goede moed met naar de sportschool gaan of wandelen of thuis trainen. Echter, lukte mij het nooit om dit langer dan een paar weken tot maanden vol te houden of om echt resultaat te boeken.

Daarnaast worstel ik al heel lang met mijn mentale gezondheid, waardoor goed voor mijzelf zorgen op alle gebieden met regelmaat erg lastig is.

De voornaamste redenen waarom ik bij Optimum Change aanklopte, waren: hulp bij afvallen, weten wat en hoeveel ik het beste kan eten, hulp bij trainen en werkelijk vooruitgang boeken, en als algemene stok achter de deur. Ik heb dit zeker gevonden en ik ben heel veel verder gekomen, zowel fysiek als mentaal, met hulp en ondersteuning van mijn verschillende coaches tijdens mijn 2 keer PT per week.

Voor mij was het belangrijkste om minder druk op mijzelf te leggen op het gebied van progressie en mijn (fysieke) beeld van mijzelf, en te ontdekken wat voor mij het beste werkt qua voeding en training.

Ik ben hierdoor afgevallen, wat mijn belangrijkste doel was toen ik startte, maar belangrijker nog, is het mij gelukt om hier minder op te focussen en vooral sterker, fitter, en energieker worden als overwinningspunten te zien. Ik heb hier in het dagelijks leven zeker profijt van; van dingen als traplopen die veel makkelijker gaan, tot werkelijk zin hebben om te gaan trainen en door te zetten daarmee omdat ik het leuk vind. Ik heb hierdoor net voor Kerstmis nog de hip thrust met 100 kg kunnen doen (zie foto)! Daarnaast heb ik ook buiten de directe hulp bij trainen en voeding ook veel steun gekregen van verschillende trainers met mijn psychische kwesties, wat ik enorm waardeer!

Kortom, ik ben zeker blij dat ik hier ben komen trainen, en zal dat ook nog lang blijven doen!