a

Bereik ook je doel, net als Angela

”Nu 7 maanden verder ben ik bijna 15 kilo kwijt. Ik voel me fitter, energieker en ben ik vooral trots op mezelf dat ik deze stap het afgelopen jaar heb gemaakt!”

Dit komt door het enthousiasme van alle trainers, de verschillende oefeningen en vele leuke uitdagingen maakt het sporten voor mij geen moetje, maar ga ik juist met veel plezier!

“Samen met mijn personal trainer Chantal ben ik gaan kijken naar mijn doelen en
wat haalbaar is. Als eerste hebben we gekeken naar mijn voeding.
Door bewuster te worden wat je eet, bereik je al zoveel meer!”

Voordat ik bij Optimum Change ben gaan sporten, deed ik gewoon aan fitness. Door mijn werk als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis met veel onregelmatige diensten, kwam er vaak niet veel van sporten terecht. Als ik één of twee keer in de week ging was het veel. Daarnaast ben ik toch ook wel echt een Bourgondiër die van lekker eten en drinken houdt. Waardoor er al snel na een avonddienst nog wat lekkers gegeten werd.

Nadat ik afgelopen april zelf corona heb gehad, moest er wat mij betreft echt wat veranderen. Ik wilde graag weer meer energie, fitter worden, zelfvertrouwen terugkrijgen en wat kilo’s kwijt. Maar hoe ga je dat doen en wie gaat je daarbij helpen? Na mijn eerste kennismakingsgesprek bij Optimum Change en een proefles van zowel PT als PGT was ik meteen om.

Samen met mijn personal trainer Chantal ben ik gaan kijken naar mijn doelen en wat haalbaar is. Als eerste hebben we gekeken naar mijn voeding. Door bewuster te worden wat je eet, bereik je al zoveel meer! Dit heb ik gedaan door mijn eten bij te houden in de voedingsapp, maar ook door de vele tips die ik van Chantal heb gekregen, waardoor ik nu nog steeds lekker kan eten en drinken!

Daarnaast heb je ook echt een goede mindset nodig, wil je dingen bereiken. Met één keer in de week sporten zou het voor mij niet lukken om mijn doelen te halen. Nu doe ik naast één keer in de week PT ook 2-3x per week PGT lessen afhankelijk van hoe mijn werkrooster is. Dit is voor mij het “nieuwe normaal” geworden en het bevalt echt supergoed! Ik vind het sporten heerlijk, elke les is een uitdaging en ik krijg er veel energie voor terug! Afgelopen vakantie miste ik zelfs het sporten 🙂

Dit komt door het enthousiasme van alle trainers, de verschillende oefeningen en vele leuke uitdagingen maakt het sporten voor mij geen moetje, maar ga ik juist met veel plezier!

Nu 7 maanden verder ben ik bijna 15 kilo kwijt. Ik voel me fitter, energieker en ben ik vooral trots op mezelf dat ik deze stap het afgelopen jaar heb gemaakt! Dankzij alle trainers ben ik nu waar ik ben, maar vooral Chantal heeft me hierin erg goed geholpen/begeleid!

Als je echt graag verandering wilt, raad ik echt aan om te gaan sporten bij Optimum Change. Het maakt echt verschil!