a

Herfstdip in bewegen?

Het is weer herfst. Tijd voor stamppot, warme sokken, dikke truien, een lekkere warme kop thee, het komt er allemaal weer aan. De komende maanden zit je bank extra lekker en je voeten heb je het liefst omhoog. Je weet dat je dan eigenlijk wat meer moet bewegen, maar om die stap dan te zetten… Dat is niet altijd even makkelijk.

In de herfst aan je conditie werken kost je waarschijnlijk iets meer moeite. Lijkt het je dan niet fijn om dit op een makkelijke manier te kunnen doen? Dat kan! Een wandeling tussen de verkleurende bomen zorgt voor een betere doorbloeding, een frisse neus en ruimte in je hoofd. Om je lichaam nog meer plezier te doen kun je bij elke Eikenboom die je ziet 5 keer squats, 10 lunges maken of je verhoogd voor 20 meter je looptempo. Maar je kunt ook 5 keer springen als je een paddenstoel ziet. Met een wandelmaatje maak je je wandeling nog leuker en gezelliger.

Ben je moe en ril je bij de gedachte van een wandeling? Een blokje om naar de brievenbus is ook bewegen! Het verschil tussen nul stappen en één stap zetten is onmeetbaar veel groter dan het verschil tussen één stap en een marathon! Wees tevreden met jezelf en doe wat bij jou past, dan smaakt die warme kop thee de volgende keer extra lekker!

Mocht je naast een lekkere wandeling ook nog wat extra willen sporten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!