a

Bereik ook je doel, net als Sophie

”Werken aan doelen doe ik altijd liever gisteren dan vandaag…”

Ik dacht altijd afvallen is moeilijk en dat zal ik wel niet kunnen… nou ik kan vanaf nu vertellen ik kan dat ook, daar ben ik super trots op!!

“Na een intakegesprek en een eerste training
kreeg ik al meteen positieve energie!!  “

Changer van de maand wat een compliment!!

Mijn leven voordat ik begon bij Optimum Change was naar mijn idee erg druk, sporten zat op dat moment nog niet in mijn routine.

Ik werk fulltime in de kinderopvang en daarnaast waren wij een huis aan het verbouwen. Deze bezigheden waren op dat moment een groot deel van mijn leven.

De knop bij mij ging om toen ik me tijdens de bouw bewust werd van het vele snoepen, ik voelde me niet meer lekker in mijn vel.

Werken aan doelen doe ik altijd liever gisteren dan vandaag… een strever noemen ze dat volgens mij ook wel eens.

Ik was al wel een tijd op zoek naar een passende oplossing om een fit en gezond lichaam te hebben. Ik heb zelf ook wel eens geprobeerd om op mijn voeding te letten maar dit liep dan vaak uit op uithongeren… dit hield ik dan ook nog geen twee dagen vol.

Mijn doel in het leven is ‘je kunt je leven altijd veranderen’.

Ik besloot meteen een mail te sturen naar Wilbert om te vragen of ik alvast een plek kon reserveren in februari (toen augustus) om na de bouw van het huis mijn leefstijl te beteren. Ik heb me laten ‘’ompraten’’ door Optimum Change om per ingang van augustus te beginnen met sporten. Hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Na een intakegesprek en een eerste training kreeg ik al meteen positieve energie!!

Ik ben meteen begonnen met de voedingsapp, zodat ik precies kon zien hoeveel ik kon eten en wat ‘’goed’’ is. Verder op het gebied van sport heb ik op dinsdagavond mijn vaste sportavond gemaakt, deze werd geblokt in mijn agenda en daar kon eigenlijk niks tussen komen. Ook de personal trainingen werden gepland, ik ga er met plezier naar toe en ga met een grote glimlach weer weg.  

Ik hoorde van vrienden en kennissen vele goede verhalen en zoals ik eerder al benoemde is de knop in een keer omgegaan. Zo ook in het behalen van mijn doel om af te vallen. Ik ga ervoor en zal hierin niet zomaar opgeven, dit heeft mij tot nu toe al 12 kilo minder gebracht.

Ik dacht altijd afvallen is moeilijk en dat zal ik wel niet kunnen… nou ik kan vanaf nu vertellen ik kan dat ook, daar ben ik super trots op!! Vol trots ga ik winkelen en heb hier nog meer plezier in gekregen. Ik ben blij met mijn lichaam en ben trots op mijn doorzettingsvermogen. Ik geniet volop van het leven. Lekkere eetmomenten plan ik nu in, wanneer ik bijvoorbeeld ’s avonds ga uit eten, let ik overdag op mijn eten.

Het leukste bij Optimum Change is lekker trainen, maar ook een lolletje tussendoor, dat maakt voor mij het sporten erg leuk!! Ik heb een super leuke tijd gehad bij Optimum Change met twee kanjers van trainers Jeff en Chantal en een topper van een sportmaat Lisanne, mede dankzij hen heb ik mijn doel kunnen behalen!