a

Bereik ook je doel, net als Lex

”Sporten zat niet in mijn systeem, en slechte gewoontes hadden de neiging elkaar te versterken.”

Ik ben trots dat ik echt elke week ga sporten, en ik merk dat ik spieren heb waarvan ik het bestaan niet wist.

“Het beste aan het sporten bij
Optimum Change is de relaxte sfeer.”

In het dagelijks leven geef ik trainingen in het gebruik van Microsoft Office en maak ik informatiesystemen in MS Office (m.n. Excel). wanneer ik de hele dag bureauwerk had merkte ik dat aan het eind de dag de accu leeg was. Ik was er klaar mee om me moe te voelen zonder dat daar een inspanning tegenover stond. Daarom wilde ik in het algemeen fitter worden en gewoontes zoals ik het noem ‘te vergezondiseren’.

Sporten zat niet in mijn systeem, en slechte gewoontes hadden de neiging elkaar te versterken (roken, drinken, slecht eten, onregelmatig slapen). Door een vaste afspraak te maken om te gaan sporten is het een gewoonte geworden wat het makkelijker maakt om uiteindelijk wekelijks te sporten.

Daardoor ga je (ongemerkt) ook anders om met andere dingen zoals eten, roken en drinken. Het beste aan het sporten bij Optimum Change is de relaxte sfeer.
Je wordt niet aan je lot overgelaten maar ook niet gepushed om tot of over de grens te gaan.

Ik ben trots dat ik echt elke week ga sporten, en ik merk dat ik spieren heb waarvan ik het bestaan niet wist. Ik voel me ook echt fitter, ik sla steeds minder vaak een (warme) maaltijd over en eet dus ook beter dan voorheen.