a

Bereik ook je doel, net als Ad

”Wat voor mij het meest waardevol is, is na ruim een half jaar heb ik veel mooiere bloedsuikers en minder insuline nodig en ik ga er voor om dit nog beter te krijgen.”

Ik heb nu veel betere bloedsuikerwaardes en hoef nu al minder insuline toe te dienen!

“Bovendien merk ik aan mezelf dat ik lekkerder in
mijn vel zit en dat mijn kleding meer ruimte krijgt.”

Ik ben Ad Kerkhof 44 jaar oud en train nu al een tijdje bij Optimum Change met personal trainer Chris.

Sinds mijn 4 jaar ben ik suikerpatiënt en gebruik ik insuline, na jaren niks meer aan sport te hebben gedaan ben ik weer begonnen met trainen, niet alleen omdat het op de eerste plaats beter is voor mijn suiker maar ook om wat kilo’s kwijt te raken.

Wat voor mij het meest waardevol is, is na ruim een half jaar heb ik veel mooiere bloedsuikers en minder insuline nodig en ik ga er voor om dit nog beter te krijgen. Bovendien merk ik aan mezelf dat ik lekkerder in mijn vel zit en dat mijn kleding meer ruimte krijgt.

Ik had mezelf wat doelen opgelegd zoals 8,8 kg af te vallen en om mijn suiker beter in balans te krijgen, nu ben ik hard op weg, ben 3 kg afgevallen en 6 cm kwijt op mijn heupen.

Ook mijn bewegingsvrijheid is veel beter nu ik aan het sporten ben, dit merk ik goed in mijn dagelijkse werk. Voorheen heb ik heel veel last gehad van mijn schouder. Vooral tijdens werk. Mede met hulp van Wouter van TotalFysio (de fysiotherapeut die binnen de Health Academy werkzaam is) en Chris kan ik nu vrijwel pijnloos werken. Dit is járen geleden dat ik me dat kan herinneren.

Ik ga lekker door met mijn training en samen met Chris ga ik mijn doelen halen.

Chris en alle medewerkers van Optimum Change: BEDANKT voor jullie support!

Sportieve groet Ad Kerkhof.