a

Opleidingen

  • Fontys Sporthogeschool, Bachelor of Sports & Welness
  • Master of Sports & Health
  • CHIVO Personal Trainer Pro
  • CHIVO Medical Trainer Pro
  • Bayesian Personal Trainer
  • Health & Lifestyle

Wilbert

Mijn naam is Wilbert de Veer. Al mijn hele leven staat in het teken van sporten (voetbal, tennis, turnen, fitness, triathlon) en ben al meer dan tien jaar actief bezig met sport en gezondheid. Ik ben begonnen als fitnessinstructeur, later werkte ik als personal coach en heb uiteindelijk mijn droom waargemaakt om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Dit heb ik gedaan in 2012 door toen te starten met Wilbert de Veer Personal Training, wat later uitgegroeid is in Optimum Change.

Tijdens personal training kan ik mensen écht helpen om hun persoonlijke, fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren! Lichaam en geest moeten naar mijn overtuiging met elkaar in balans zijn. Vandaar dat we vanuit Optimum Change naast personal training ook voedingsadvies en coaching op levensstijl aanbieden.