a

Opleidingen

  • MBO Sport- en bewegingscoördinator niveau 4
  • Sportkunde Fontys Hogeschool
  • Fitvak A
  • Bootcamp trainer certificaat

Summer

Summer is echt het type allround! Haar trainingen hebben structuur en zijn tegelijkertijd gevarieerd. Houd jij van afwisseling en wil je jouw algemene fitheid verbeteren? Dan is een training van Summer de juiste keuze.

”Mijn naam is Summer Mosmüller en ik kom uit Den Bosch. Op mijn vijftiende begon ik met (jeugd)fitness maar binnen een paar jaar werd dit een passie voor krachttraining.

Ik ging vaker naar de sportschool, stelde doelen op en begon langzaam progressie te zien. Ik wilde mij er meer in verdiepen zodat ik mijzelf kon blijven ontwikkelen maar nog belangrijker is dat ik mijn kennis wilde delen om anderen te helpen.

Ik ben toen begonnen met MBO sport- en bewegingscoördinator. Tijdens deze opleiding heb ik gewerkt als fitnessinstructeur en bootcamptrainer om zo de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Na het afronden van deze opleiding wilde ik mijzelf verder verdiepen in de theorie en tevens ontwikkelen als persoon en trainer/coach. Daarom ben ik toen gestart met HBO Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool.

Ik hou ervan om mijzelf uit te dagen en zoveel mogelijk kennis op te doen zodat ik jou, zowel fysiek als mentaal, op een passende manier kan helpen ontwikkelen om jouw doelstellingen te bereiken!”