a

Opleidingen

  • Menno Henselmans PT
  • Fitvak A
  • Sport en Voeding
  • Functioneel Trainen

Roberto

Roberto is oprecht betrokken bij andermans gezondheid. Houd jij van een persoonlijke aanpak waarbij er altijd ruimte is voor een praatje waarin jij centraal staat? Schrijf je dan vooral in bij een een training van Roberto.

”Hi! Ik ben Roberto. Als klein jongetje was ik altijd al veel buiten in de natuur, aan het voetballen of aan het spelen met vriendjes. Na veel binnen te hebben gegamed, ben ik ervan overtuigd dat dit niet de manier is om gezond oud te worden. Mijn visie is namelijk dat voeding en op dagelijkse basis bewegen LETTERLIJK het medicijn kunnen zijn voor een hele hoop welvaartsziekten van vandaag de dag.

Welvaartsziekten die mede komen doordat de mens handelt vanuit comfort. De boodschappen kunnen we voortaan thuis laten bezorgen, we pakken de deelscooter of gaan met de lift. Kleine dingen, maar ze vormen samen geen gezonde leefstijl. Zowel Optimum Change als ikzelf willen mensen laten zien dat een gezonde leefstijl niet betekent dat je 180 graden moet draaien. We zoeken de verbetering in de kleine stapjes.

Naast coach en health freak ben ik natuurlijk ook sporter. Ik heb het doel om dit jaar 200 kg te squatten. Verder lees ik graag en hou ik ervan om een wandeling te maken in de natuur met mijn vriendin en/of met mijn hond (net wie er mee wil). Mijn roots liggen in Italië en dat is mijn trots. Mijn familie woont op het mooie Sicilië, waar ik ook graag een aantal weken per jaar doorbreng om met hen te verbinden. Ik zie je snel in een van mijn lessen!”