a

Opleidingen

  • Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Sportkunde
  • Fitvak A en B
  • Bewegingsdeskundige Diabetus Mellitis
  • Bewegingsdeskundige Overgewicht en Obesitas

Mike

Mike biedt graag een luisterend oor, wil je uitdagen om de beste versie van jezelf te worden, maar houdt ook af en toe ook van een lolletje en slappe klets. Wil jij een uurtje gas geven, maar ben je ook in voor een geintje? Ga dan voor een training bij Mike.

”Mijn naam is Mike Griepink en vanaf jongs af wist ik al zeker dat ik iets in de sport wilde gaan doen. Als klein jongetje heb ik gevoetbald bij FC Den Bosch en tot vandaag de dag is voetbal nog steeds mijn passie. Naast het 3 keer in de week voetballen train ik zo’n 3 tot 5 keer in de week in de sportschool, waarbij ik werk aan mijn eigen lichaam en doelstellingen.

Naast sport vind ik voeding ook erg belangrijk en interessant. Ik wil dit graag voor mezelf op orde houden, maar vind het zeker ook een uitdaging om hier met de Changers naar te kijken en over te sparren. Verder ben ik al meerdere jaren werkzaam in de sportwereld en heb ik ook mijn opleiding Sport en Bewegingseducatie (Sportkunde) op de HAN in Nijmegen afgerond. Eindelijk mag ik mezelf een Sport Professional noemen!

Ik weet van mezelf dat ik altijd op zoek ben naar een uitdaging en overal een wedstrijd van wil maken. Wanneer je mij nog niet kent kunnen we in de toekomst zeker een fitness challenge met elkaar aangaan en samen trainen om jouw persoonlijke doelen te realiseren!”