a

Opleidingen

  • Sport- en bewegingsleider (ROC de Leijgraaf)
  • Fit!vak A en B
  • Voedingsdeskundige
  • Specialisatie sportritme

Joey

Joey werkt graag via een vaste structuur. Wil jij weten waar je aan toe bent en houdt jij van gestructureerde trainingen middels een vaste opzet? Kies in het rooster dan voor een training bij Joey.

”Hoi! Mijn naam is Joey.
Ik denk dat ik wel een van de gelukkige ben die mag en kan zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken! Sinds kleins af aan ben ik al bezig met sporten, ik was als klein kind altijd al buiten te vinden om met vrienden te gaan voetballen, mij zag je niet binnen met lego spelen haha! Toen ik 16 jaar was, ben ik begonnen met fitnessen. Ik had als doel om gespierder te worden en om zelfverzekerder in mijn schoenen te staan! Dit is dan ook aardig gelukt. Momenteel fitness ik nog fanatiek 5x per week. Ik ben veel zelfverzekerder geworden en heb ik ook zeker een mooie fysieke verandering mogen meemaken!

Mijn schoolperiode heb ik eerst in de sportklas doorgebracht, en mijn vervolgopleiding heb ik gedaan op het ROC de Leijgraaf met als richting sport- en bewegingsleider, hier heb ik ook mijn diploma’s voor behaald. Naast deze opleidingen heb ik nog een aantal sport specifieke cursussen gevolgd zoals Fit!vak A en B, heb ik de cursus tot voedingsdeskundige afgerond en ben ik bezig geweest met de specialisatie sportritme.

Verder ben ik een hele ondernemende jongen die graag nieuwe dingen leert. Ik probeer mij daarom ook in mijn vrije tijd veel te verdiepen in mijn vakgebied door veel studies en onderzoeken te volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen en specialiseren, dit is wat ik dus heel interessant vind!

Naast het werken maak ik tijd voor een drankje met mijn vriendengroep in het weekend, houd ik op zijn tijd ook zeker van een feestje en ben ik echt een sociaal persoon die familie erg belangrijk vindt!

Zelfontwikkeling staat bij mij centraal en is ook het geen waar ik veel aandacht en tijd aan besteed. Bewust worden van je eigen keuzes, gevoelens en gedachten is een belangrijk aspect, niet alleen tijdens een sport traject maar ook tijdens jouw dagelijkse activiteiten.

Waar ben jij trots op is vaak één van de vragen die ik jou wil stellen.

Als Coach van Optimum Change sta ik klaar om naar jouw verhaal te luisteren en hier een passend beweeg- en voedingsplan voor op te stellen om een betere versie te worden van jezelf!

Tot snel!”