a

Opleidingen

  • Sport- en Bewegingseducatie
  • Fitnesstrainer A & B
  • Bewegingsdeskundige overgewicht/obesitas & (pre)diabetes mellitus II
  • Physical Performance Trainer
  • MSc. Human Movement Sciences
  • Bewegingswetenschappen

Harm

Harm vindt functioneel trainen belangrijk en zijn trainingen bevatten daarom vaak oefeningen gericht op het verbeteren van coördinatie en balans. Wil jij kracht opbouwen en vooral functioneel trainen? Sluit dan vooral aan bij een training van Harm.

”Hallo! Harm hier.

In mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gevoetbald en getennist. Hierin vond ik het heerlijk om lekker bezig te zijn. Het ging natuurlijk ook om winnen en verliezen, maar vooral het sociale aspect was hetgeen waarom ik altijd met plezier naar mijn trainingen en wedstrijden ging. Daarnaast wilde ik ook fysiek sterker worden, waardoor ik me ging verdiepen in krachttraining.

Door mijn interesse in het menselijk lichaam ben ik de opleiding Sport & Bewegingseducatie aan de HAN in Nijmegen gaan volgen. Via verschillende stages kwam ik terecht in de fitnesswereld, waar ik vervolgens ook vijf jaar als fitnesscoach en -trainer heb gewerkt. Na het afronden van mijn Hbo-opleiding heb ik nog een cursus tot Physical Performance Trainer gedaan en heb ik de master Bewegingswetenschappen afgerond. Dit alles omdat ik enorm veel energie krijg van persoonlijke ontwikkeling.

In deze jaren heb ik veel geleerd en heb ik op verschillende plekken mijn opgedane kennis in de praktijk gebracht. Je begint namelijk pas écht met leren, wanneer je dingen zelf gaat toepassen! Dit alles stap voor stap, want elke dag een klein beetje, wint het altijd van af en toe heel veel.

Mijn vraag aan jou: wat wil jij leren en toepassen? En ben jij bereid om er achter te komen waar jij toe in staat bent? Dan zie ik jou graag binnenkort verschijnen.

Eén procent verbetering per dag; dat is mijn streven. Daar doe ik zelf hard mijn best voor en graag neem ik jou mee om te werken aan de beste versie van jezelf!”