a

Opleidingen

  • Sportkunde

Gijs

Gijs is enorm toegankelijk, positief en stelt je direct op je gemak, waardoor jij in je training stap voor stap toewerkt naar jouw persoonlijke doelen. Houd jij van een gezellige babbel tijdens het trainen? Kies dan voor een training bij Gijs.

”Hoi allemaal! Mijn naam is Gijs en ik heb een enorme passie als het gaat om sporten en het begeleiden hiervan.

Ik studeer Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Bij deze opleiding leer ik veel over gezonde leefstijl en het coachen van mensen.

Daarnaast zit ik al jaren op voetbal en doe dit nog steeds elke week met veel plezier. Twee jaar geleden ben ik meer in de fitnesswereld gerold. Hieruit heb ik meegenomen dat ik het trainen maar vooral het begeleiden hierin erg interessant vind. Hier haal ik dan ook mijn energie uit. Ik wil graag deze positieve energie met jullie delen!

Ik kijk er daarom heel erg naar uit om jullie op een leuke en fijne manier te begeleiden en te helpen met jullie doelen!”