a
Esmee Personal Trainer Optimum Change

Opleidingen

  • MBO sport- en bewegingsleider
  • MBO sport- en bewegingscoördinator
  • Fitvak A en B
  • Bootcamp trainer 
  • Student Voeding en Diëtetiek, Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Esmee

Esmee heeft een sterke voorkeur voor de krachtcomponent en houdt van de basics. Heb jij als doel om écht sterker te worden? Schrijf je dan in bij een training van Esmee.

”Ze zeggen weleens ‘jong geleerd is oud gedaan.’ Nou, dat is bij mij zeker het geval! Ik ben op jonge leeftijd begonnen met vier verschillende sporten. Ik kon niet kiezen, nee, alles was te leuk om te doen. Uiteindelijk bleef ik hangen in de fitnesswereld en werd steeds nieuwsgieriger naar wat ik zelf kon bereiken op het gebied van krachttraining. Na hier vijf jaar ervaring mee te hebben, ben ik mijn passie gaan uitbreiden tot Crossfit, wat ik nu nog 4 à 5 keer per week met plezier doe!

Naast veel kennis op het gebied van ‘body’ ben ik nu ook bezig met mijn andere ambitie, en dat is voeding. Daarvoor studeer ik aan de HAN en volg ik de opleiding voeding en diëtetiek. Mijn droom is ook om mijn eigen praktijk te beginnen en hier sport- en voedingsadviezen te gaan geven.

Een andere ambitie waar ik me ook mee bezighoud, is experimenteren met nieuwe recepten die ik zelf samenstel of die ik op social media voorbij zie komen. Dus ik ben vaak te vinden in de keuken, maar niet altijd hoor; op zijn tijd is een pizza ook lekker!

Tijdens de trainingen die ik geef, focus ik op techniek maar vooral op de uitdaging. Ook vind ik het belangrijk dat het gezellig is in de les. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij met een succes- en voldaan gevoel de training verlaat! Hopelijk kunnen we dit snel samen ervaren.”