a

Opleidingen

  • Fontys Academie Lichamelijke Opvoeding 
  • Minor Sports Performance CTO zuid
  • Vrije Universiteit, MSc Human Movement Science

Dennis

Mijn naam is Dennis van Meurs en ik ben iemand die het schijnbaar leuk vindt om overal een wedstrijdje of spelletje van te maken. Voor zowat elke bal- of racketsport kun je mij ‘s nachts wakker bellen. Door mijn persoonlijke ambities in het voetbal, ben ik altijd op zoek geweest naar de perfecte combinatie tussen sport, gezondheid en Brabantse gezelligheid. Dat is best lastig, maar met een stok achter de deur en de juiste mindset is het zeker mogelijk om door te pakken!

Tijdens mijn studie op de ALO hebben de hoorcolleges anatomie, fysiologie en neurologie mij naar de Vrije Universiteit in Amsterdam geleid. Tijdens mijn thesis heb ik daar de relatie tussen krachttraining en vallen onderzocht met ouderen van 60+.

Ik mag me nu vol trots bewegingswetenschapper noemen en binnen Optimum Change ben ik operationeel manager en o.a. verantwoordelijk voor jouw klantreis.